20 / 04 / 2024

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 



Sakarya Erenler’de yapılan ‘Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin Erenlerin çehresini değiştirecek vizyon projelerin başında geldiğini ifade eden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Eğlence ve Yaşam Merkez’inde çalışmalara son sürat devam edilirken projenin yapımında sona doğru yaklaşılıyor. Yıl sonu itibariyle tamamlanması ön görülen proje sadece Erenler için değil Sakarya için alternatif bir yaşam alanı olacak. Hizmet vereceği 10 bin metrekarenin üzerindeki kapak alanı ile bölgenin en büyük ve en kapsamlı tesisi olacak olan Eğlence ve Yaşam Merkezi, SakaryalIlar için spor, eğlence ve dinlenmenin buluşma noktası olacak. Projede, yarı olimpik yüzme havuzu, su kaydırağı, sauna, hamam, fitnes salonu, sentetik buz pisti, sguash, tenis, tırmanma duvarı, çocuk eğlence dünyası ve kafeterya gibi birçok eğlence ve spor alanları bulunuyor. Yaşam Merkezimizin kaba inşaatı bitirildi. Haziran ayında ince işçiliği ile ilgili çalışmalara başlandı. Binanın iç yapısı ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor. Yaşam Merkezi projemiz tamamlandığında ilçemize yakışır sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti halkımıza kazandırmış olacağız. Yaşam Merkezi, Erenlerin değil aynı zamanda tüm Sakarya'nın yaşam standartlarım yükseltecek bir proje niteliğini taşıyacak” dedi.

ÖDÜLLÜ PROJE

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Erenler Belediyesinin hayata geçirdiği projelerle Sakarya'nın parlayan yıldızı haline geldiğinin altım çizen Başkan Cavit Öztürk,“Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen birçok vizyon projelerin başında Kentsel Dönüşüm projesi geliyor. Kentsel Dönüşüm Projesi ile Erenler’de yepyeni bir şehir yükseliyor. Proje 666 dönümlük alanda toplam 9 etaptan oluşuyor. Tamamlanan 1. Etap 280 konut, 2 ticaret merkezi ile 2. Etap 144 adet dubleks ve tripleks yüzde yüz akıllı konutlardan sonra 3. Etap 1071 konut projesi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu. Tamamlanan etaplarımızdaki konutları önceki Çevre ve Şehircilik Bakam Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla hak sahiplerine tapularını teslim etmiştik. Kentsel dönüşüm projesi ile marka projeler kapsamında birçok Büyükşehir Belediyesi arasında iki ödül birden aldık. Modern çağ ile gelenekleri örtüştürerek inşa edilen yaşam alanı ile ülkeye rol model • olduk. Kentsel Dönüşüm Projesi ilimizin imajına katkı yapacak önemli projelerden birisidir. Yıllarca kentin girişinde şehrimizin imajına zarar veren bölge çabalarımız ile canlanıyor” ifadelerim kullandı.


Geri Dön