19 / 04 / 2024

yat bağlama fiyatları

yat bağlama fiyatları

Marmaray'a ve Karadeniz'e komşu İstanbul'un hem kruvaziyer turizmi için hem de tekne sahipleri için olmazsa olmazı marinalar gün geçtikçe artarak hizmet vermeye devam ediyor. 8 marinaya sahip İstanbul'da 12 marina daha yapılacak...

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Emekliler dikkat yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Aylık bağlama sistemi yeniden gündemde

Milyonlarca emekliyi kapsayan emeklilik aylık bağlama sistemini yeniden düzenleyecek. Bu noktada geliri düşük olanlar için sosyal sigorta programı oluşturulacak. İşte konuyu ilişkin tüm detaylar...

Emeklilikte yeni düzenleme! Milyonları ilgilendiriyor! Emeklilik yaşı ve aylık bağlama sistemi değişiyor!

2024-2028 yıllarını kapsayan On İkinci Kalkınma Planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Kalkınma Planı'nda emekli aylıklarında düşüşe neden olan aylık bağlama oranı ile (ABO) ilgili yeni düzenlemeye yer verildi. 

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Milli Emlak o ildeki 28 arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor! Arsa arayanlara müjde! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesinde yer alan 28 adet arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor. Peki Gümüşhane'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Veliler dikkat: İlkokul, ortaokul ve lisede okula başlama maliyetleri katlandı! 4 yılda yüzde 654,36'lük artış!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, eğitim masraflarında 4 yıldaki artışları açıkladı. Karabıyık, ilkokul düzeyinde okula başlama maliyetlerinin 2019'a göre; 2023'te yüzde 493,8 oranında arttığına dikkat çekti. İşte o rakamlar...

Okula başlama maliyeti yüzde 126 yükseldi! Okul öncesinde 17.234 TL, ilkokulda 28.295 TL, lisede 31 bin TL maliyet! 

2023-2024 yılı okula başlama maliyetlerinde ortalama yüzde 126 oranında artış yaşandı. Açıklanan rakamlara göre, okula başlama maliyeti okul öncesinde 17.234 TL, ilkokulda 28.295 TL, lisede 31 bin TL oldu. İşte o rakamlar...

İşte karşınızda 8 milyon 534 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla Mercedes-AMG SL Roadster... 25 Mart 2023 fiyat listesi

Sıfır km Mercedes-AMG SL Roadster almak Türkiye şartlarında birçok kişi için sadece hayalden ibaret. 8 milyon 534 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla  Mercedes-AMG SL Roadster cep yakıyor. İşte detaylar...

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

İtalya, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyuyor!

İtalya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da farklı bölgelerde 800 yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyulduğunu bildirerek İsrailli yetkililere kararlarını gözden geçirme çağrısı yaptı.

Bağlama Turizm Ve Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bağlama Turizm Ve Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Özbay tarafından kuruldu.

yat bağlama fiyatları Haberi

yat bağlama fiyatları



1-)  İstinye ve Tarabya'da kardeş tekne parklar 2014 sonunda gelecek!

İSPARK İstinye ve Tarabya Tekne Park ile teknelerin düzensiz parklanmasına modern ve çevreci çözümler getiriyor. İşletmesi İSPARK'a ait olan tekne parkların toplam alanı 100 metrekare. 

İstinye koyunda bulunan tekne parkta 180 ve Tarabya koyunda bulunan tekne parkta ise 208 olmak üzere 388 yat bağlama kapasitesi bulunuyor.  Bu tekne parklar istenildiğinde taşınabilen ve kıyıdan açıkta, yüzer iskeler şeklinde tasarlandı. 

İstinye Tekne Park bünyesinde 30 metreye kadar ve Tarabya Tekne Park ise 16 metreye kadar yatları kabul ediyor. 

12 milyon dolar maliyetle yapılan bu tekne parklar ile Boğaz'ın dokusu korunarak deniz suyunun temiz kalması sağlanıyor. Ayrıca tekne parklar içinde ofis hizmetleri, otopark, güvenlik, genel hizmetler, teknik hizmetler ile haberleşme de bulunuyor.  İki tekne park da...