24 / 04 / 2024

Yataş Grup Genel Müdürü

Yataş Grup Genel Müdürü

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Fakhrızadehesfahanı ve Masood Hamidi ortaklığında kuruldu.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zohır Alrz tarafından kuruldu.

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Divanev pandemi sürecinde 14 yeni mağaza açtı!

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarza sahip markası Divanev, şubattan beri açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Seyedi Ekrami ve Kambız Nourikolori ortaklığında kuruldu.

Yataş Grup Genel Müdürü Haberi

Yataş Grup Genel Müdürü

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.


Şirket açıklamasına göre, mobilya ve yatak sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü Nevzat Yıldız oldu.


Yıldız, geçen yıl İSO 500 listesinde halka açık şirketler arasında en hızlı yükseliş kaydeden şirket olan Yataş Grup'ta, Enza Home ve Yataş Bedding markalarının yurt içi ve yurt dışında son yıllardaki hızlı yükselişinin mimarları arasında yer aldı.


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezunu olan Yıldız, yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nde tamamladı, Koç Üniversitesi'nde Turquality Yönetici Geliştirme Programı'na katıldı.


Yıldız, 2001'de başladığı Doğtaş Mobilya AŞ'de çeşitli departmanlarda çalıştıktan sonra 2006-2011 yıllarında Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı.


Teleset Mobilya'da 2011-2012 yıllarında Pazarlama-Satış Genel...