07 / 05 / 2024

yataşın sahibi kim

yataşın sahibi kim

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Yatağını Tutku’dan alana Renault Megane kazanma şansı! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

25 Ekim 2022 tarihine kadar yatağını Tutku Yatak’tan alan bir kişiye 620 bin Türk Lirası değerinde son model Renault Megane 1.3 Joy Comfort, 10 kişiye iPhone 13 ve 10 kişiye de Airpods çekilişle hediye edecek. İşte kampanyanın detayları…

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

yataşın sahibi kim Haberi

yataşın sahibi kim

Türkiye’nin en çok satan yatak markası Yataş’ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı’na anlattı. Sektörde ilklere imza atarak gecesini gündüzüne katan Altop, 1975 yılında Kayseri’de kurduğu Yataş’ı, bugün 264 mağazası bulunan ve 5 bin kişiye istihdam sağlayan dev bir marka haline getirdi. İlk süngerini laboratuarda eşiyle birlikte üreten Altop, sektörde birçok ilke de imza attı. Kıbrıs Harekatı döneminde Amerika’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo yüzünden zora düşen ve yurt dışındaki tanıdıklarından döviz alarak fabrikasını ayakta tutmayı başaran Altop, sektörün ilk ihracatını da yapan kişi. Almanya’ya 1980 yılında 80 bin yorgan ihraç ettiklerini anlatan Altop ayrıca, sektörde ilk garantiyi, ilk bazayı, ilk zincir mağazayı yapan kişi. 77 yaşında olan ve 40 yıldır sektörün içinde bulunan Altop’un...