19 / 04 / 2024

yatırıma en uygun ülke neresi

yatırıma en uygun ülke neresi

Dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşu Ernst & Young, 70 ülkeden bin 600 üst düzey şirket yöneticisi arasında yaptığı araştırmada, Hindistan'ın dünyada yatırıma en uygun ülkeler arasında ilk sırada yer aldığını açıkladı...

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik çamaşır makineleri en uygun bu adreslerde! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sürekli gelişen özellikleriyle üst düzey bir temizlik sunan Arçelik çamaşır makineleri, ProSmart Inverter Motor teknolojisi sayesinde sessiz ve düşük enerji ile çalışıyor. Peki, en uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

İşte Altus çamaşır makinelerinde en uygun fiyatlar! Bakmadan almayın! 4 Nisan 2023 fiyat listesi…

Altus çamaşır makineleri, 5 kilodan 10 kiloya kadar kapasite alternatifleriyle tüm ihtiyaçlara cevap verir. Peki, Altus 9 kilo çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Altus 10 kiloluk çamaşır makinesi en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kumtel turbo fanlı ankastre fırın en uygun fiyata nereden alınır, fiyatı ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz alışverişinde olanlar, Kumtel B66-SF2 Cam Ankastre Turbo Fanlı Fırını en uygun fiyata alabileceğiniz yerleri sizin için listeledik. İşte Kumtel 12 Mart 2023 fiyat listesi

yatırıma en uygun ülke neresi Haberi

yatırıma en uygun ülke neresi

Ernst & Young (EY) araştırmasına göre, Hindistan'da en çok yatırım yapan ve yatırıma devam edecek olan ilk üç ülkenin ise ABD, Fransa ve Japonya. Araştırmaya göre yabancı firmalar uzun süreçte Hindistan'daki yatırımlarını devam ettirirken, bir çok şirket de yatırımlarını artırma yoluna gidiyor.


EY araştırması ayrıca yabancı yatırımların ülkede yüzde 38'lik bir istihdam oluşturduğuna dikkat çekerken, bu sayının geçen yılın aynı döneminde yüzde 29 civarında olduğu ortaya çıktı. Rapora göre dış yatırım çekmede Hindistan'ı Brezilya takip ederken, Çin ancak üçüncü sırada yer bulabildi. Uzmanlar Çin ve Brezilya'nın ekonomik büyüme için gerekli adımları atmada Hindistan kadar hızlı olmadığının altını çizerken, Hint rupisindeki iyileşme çalışmalarının da yatırımcıları bu ülkeye yönlendirdiğini belirtti.


Zaman...