19 / 04 / 2024

yavuz ışık Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

yavuz ışık Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksalan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Köksalan, Fatih Köksalan ve Mahmut Yavuz Köksalan ortaklığında kuruldu.

Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, "Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik" dedi ve oranın yüzde 20’den yüzde 10’a düştüğünü belirtti...

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnomek Yapı Sistemleri İmalat Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Öztaş ve Yavuz Külekçi ortaklığında kuruldu.

Yavuz Işık: C6-C8 beton kullanılan bina kendiliğinden yıkılır!

Son dönemlerde Türkiye'de peş peşe yaşanan depremler ve uzmanların yaptığı uyarılar insanları “Güvenilir yapı için nelere dikkat edilmeli?" sorusunu araştırmaya yöneltti. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, yapılarda kullanılan beton kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Yavuz Işık: Türkiye'deki 1.5 milyon konut acil yenilenmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin 7, Avrupa Hazır Beton Birliği'nin de 4 yıldır başkanlığını yapan Yavuz Işık, Elazığ depreminden sonra binalardaki beton kullanımı ve yenilenmesi gereken binalarla ilgili açıklamalarda bulundu...

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Sword Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sword Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu.

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

yavuz ışık Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

yavuz ışık Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB)  34. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran'da mega kent İstanbul'da gerçekleştirilri. Genel Kurulda önemli açıklamalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Ülkemizin en köklü sektörel kuruluşlarından biri olan Birliğimiz, 33 yıldır sektörün gelişimi için var gücüyle çalışıyor.” diye konuştu.

2020 yılını masaya yatıran Yavuz Işık, “Hazır beton sektöründeki son durumu gösteren 2 veriden biri TÜİK tarafından açıklanan sanayi üretimi, biri de THBB tarafından gerçekleştirilen ve sektörün öncü göstergesi olan Hazır Beton Endeksi’dir. Sanayi üretimi rakamlarından en son nisan ayını, THBB Hazır Beton Endeksi’nden ise mayıs ayındaki sektörün durumunu görebiliyoruz. Sanayi Üretimi Endeksi’ne göre pandeminin başladığı 2020 nisan ayında sanayi üretimimiz 50 parametreli rakamlara geriledikten sonra temmuz ayında 89 parametre değeri ile son...