23 / 04 / 2024

Yavuz Metal hedefleri

Yavuz Metal hedefleri

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akif Atila,  Muhammet Raşit Yavuz ve Sadet Demir tarafından kuruldu.

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kutlu tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İhlas Yavuz tarafından kuruldu. 

Binyavuz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binyavuz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Yavuz tarafından kuruldu.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YZ Turizm Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Yavuz tarafından kuruldu...    

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu. 

Alga Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alga Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavaş tarafından kuruldu. 

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Muya Metal İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muya Metal İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Akkuş imzasıyla kuruldu.

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Boyaalıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Metal hedefleri Haberi

Yavuz Metal hedefleri

İnşaat sektörüne tamamlayıcı ürünler ve paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlayacak. Bu yıl makine parkuruna yatırım yapmaya hazırlanan firma, önümüzdeki yıl ilk ihracatını Ortadoğu ülkelerine yapmak için çalışmalarına başladı. 


Tamamı kendilerinin hayal gücü ile üretilen dekoratif çelik ürünleri ile öne çıktıklarını anlatan firma sahibi Orhan Yavuz, "Kendi tasarımlarımızı paslanmaz çelik üzerine uygulayıp seramikle beraber bir bütün sağlıyoruz. Uçu çok açık, neyi hayal ediyorsak onu yapıyoruz. Bunu sadece paslanmaz olarak da düşünmemek lazım. Kesme var, bükme var. Biz metali şekillendiriyoruz, hayal edebileceğiniz her şekle getirebiliyoruz" dedi.

Bu yıl makine yatırımlarına odaklandıklarını, şu anda mevcut olan 12 makinanın yanma yeni makineler ekleyeceklerini belirten Yavuz, "Bir milyon liralık bir yatırım yapmış olacağız. Farklı sektörlerle ilgili olarak farklı makineler alacağız....