19 / 04 / 2024

yayla enerji halka enerji

yayla enerji halka enerji

Neta Yatırım Menul Değerler'in aracılık yaptığı Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 'nin halka arzında 2.500.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşti...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

CW Enerji'nin halka arzı rekorla tamamlandı!

CW Enerji’ye, halka arz büyüklüğünün 4,97 katını geçen 13,5 milyar liralık talep gelirken, 2,24 milyon bireysel yatırımcının da talebi karşılandı.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Göknur Gıda halka arz edilecek! Hisseler 8-9-10 Şubat'ta satışa sunulacak

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ halka arzında hisse senetleri 8-9-10 Şubat tarihlerinde üç gün süreyle satışa sunulacak.

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Go On Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Go On Enerji Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Aliş Yayla tarafından kuruldu.

Yayla Agro Gıda halka arz ediliyor. Yayla hisseleri ne zaman satışa çıkıyor?

Türkiye ve dünyada sektörün liderlerinden Yayla Agro Gıda, halka arz ediliyor. Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım’ın ortak konsorsiyumu tarafından gerçekleştirilecek satışlar için tarih belli oldu. Şirketten yapılan açıklamada, "Halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

yayla enerji halka enerji Haberi

yayla enerji halka enerji

Neta Yatırım'dan yapılan açıklama şöyle:


Halka arzına aracılık ettiğimiz Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 'nin BİST Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Borsada Satış yöntemiyle 14 KASIM 2013 tarihinde toplam 2.500.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı 4,80 TL satış fiyatından gerçekleşmiştir. 


Halka arzda, 119 yerli gerçek kişi yatırımcı, 3 yerli tüzel yatırımcı, 1 yabancı fon yatırımcı, 1yerli yatırım ortaklığı toplam 2.500.000 TL nominal değerli payın alımını gerçekleştirmiştir.


Konu: Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Halka Arz İşlemlerinde Payların %5'inden Fazlasını Satın Alanlara İlişkin Bildirim


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş.  halka arzında payların %5'inden fazlasını satın alan 1 yabancı fon, 1 yatırım ortaklığı, 3  yerli gerçek kişi bulunmaktadır.


Satışa Sunulan Payların %5'inden Fazlasını...