19 / 04 / 2024

Yayla Enerji İnşaat değerleme raporu

Yayla Enerji İnşaat değerleme raporu

Yayla Enerji Üretim Turiz ve İnşaat Ticaret A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan ilana göre İzmir Çeşme'de yer alan zeytin ağaçlı tarlanın değerleme raporusnu yayınladı...

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Hko Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hko Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon 956 bin 630 TL sermaye bedeli ile Ercan Yanık tarafından kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Şakar tarafından kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Allover Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allover Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eduard Akımov ve Emin Şekerci ortaklığında kuruldu.

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Ülker tarafından kuruldu.

Yayla Enerji İnşaat değerleme raporu Haberi

Yayla Enerji İnşaat değerleme raporu

Yayla Enerji Üretim Turiz ve İnşaat Ticaret A.Ş. İzmir Çeşme'de yer alan zeytin ağaçlı tarlanın değerleme raporusnu yayınladı. Değerleme raporunu firma, Anreva Gayrimenkul Değerleme'ye hazırlattı.


Rapor için