25 / 04 / 2024

Yaz Gayrimenkul adres

Yaz Gayrimenkul adres

Yaz Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sinan Tansal tarafından kuruldu. 

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Düzova tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barıq Sadak H. Al-Shakkakı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli?

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Yaz Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yaz Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sinan Tansal tarafından kuruldu. 

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Komite görev dağılımı yeniden yapıldı...

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesinin yerine ilk Genel Kurul'da onaylanmak üzere İlhami Yazıcı'nın atanmasına karar verildi...

Yazıcı Dizayn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Dizayn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazıcı tarafından kuruldu. 

Yaz Gayrimenkul adres Haberi

Yaz Gayrimenkul adres

Yaz Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sinan Tansal tarafından kuruldu. 

Yaz Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama...