26 / 04 / 2024

yazlık evleri projeleri

yazlık evleri projeleri

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Şirketi CEO'su Aybars Kızılsencer, Körfez'deki yabancı yatırımcıların Dubai fuarında Türkiye stantlarında ilgilendikleri projelerin özellikle 'yazın oturmak' amaçlı olanlara olduğunu belirtti..

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyat!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet konut bulunuyor. DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 452 bin TL'den başlıyor.

Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

İnşaat yasağı, turizm hareketlerinin yoğun olarak yaşandığı dönemlerde turistik yörelerde uygulanıyor. Peki, 2015 yılı için yazlık yerlerde inşaat yasağı ne zaman başlar? Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yazlık için emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide tek mesken sahipleri muaf tutuluyor. Peki, bu durumda yazlık için emlak vergisi ödenir mi?

İşte yazlık için en uygun 10 yer!

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatada, çocuklar arkadaşlarıyla bahçede.Bu yıl bir yazlık tutmak istiyorsanız, harekete geçmenin tam sırası. Aylık yaklaşık kaç lira mı? İşte yazlık için en uygun 10 yer...

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Günlük yazlık ev kiralama yasası!

Günlük yazlık ev kiralama hususunda bazı yasal düzenlemeler bulunuyor. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler için ruhsat alınması gerekiyor. İşte günlük yazlık ev kiralama yasası..

Yazlık alım satım vergisi 2015!

Yazlık ev devri için yine öncelikle ilgili tapu dairesinden veya bulunulan yerin tapu müdürlüğünden randevu alınması gerekiyor. İşlem için alım satım vergisi ödeniyor. Peki, yazlık alım satım vergisi 2015 ne kadar?

Yazlık ev emlak vergisi 2015!

Emlak vergisi, taşınmaz mal sahipleri tarafından yılın belli dönemlerinde belediyeye ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yazlık evin emlak vergisi olur mu? İşte yazlık ev emlak vergisi 2015..

yazlık evleri projeleri Haberi

yazlık evleri projeleri

Son 11 yılda Soyak, Zorlu  ve Eroğlu Gayrimenkul firmalarında pazarlama ve satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve direktörlük yapan ve şu anda Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Şirketi CEO'su görevini yürüten Aybars Kızılsencer, "Türkiye'deki gayrimenkul projelerinin yabancı yatırımcılara göre 'nasıl algılandığı' ve 'neden tercih edilip edilmediği' konularmda projeksiyonlar yapılmalı" dedi. 


Yatırımcı yazlık arıyor 


Körfez bölgesindeki bireysel ve kurumsal yabana yatırımcılara daha fazla satış yapmak istendiği bugünlerde, İstanbul'daki mevcut ve inşaatı devam eden projelerin "daire planı" bazında yabana müşterilerin ihtiyaçlarını tam arzu edilen düzeyde karşılamadığını belirten Kızılsencer, bazı ince ayarların yapılması gerekliliğini gördülderini ve devam eden projelerde 'ince ayar'ın şart olduğunu kaydetti. 


Kızılsencer, "Körfez bölgesindeki yabancı yatırımcıların Dubai fuarında Türkiye stantlarmda ilgilendikleri projelerde özellikle 'yazın oturmak' amaçlı alım yapma yönünde arayışta...