26 / 04 / 2024

 yazlık saray maliyeti

 yazlık saray maliyeti

Resmi Gazete'de yayımlanan 2020 yatırım programına göre, Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 610 milyon TL'nin 154 milyon 800 bin TL'si Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı sarayının karşısına yapılan, ek hizmet binası olan kütüphane ve benzeri yapıların devam eden inşaatları için harcanacak...

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayı için kamulaştırma mı yapılacak?

Marmaris Okluk’taki Cumhurbaşkanlığı yazlık konutunun etrafındaki özel mülklerin de “güvenlik” gerekçesiyle kamulaştırılacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazlık sarayında sonra gelindi!

Marmaris’te hayata geçirlen Cumhurbaşkanlığı Konuk Evi’nde binaların yapımı tamamlandı. 2019'da hizmete girmesi beklenen 300 odalı Yazlık Saray için peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Emmanuel Macron yazlık sarayına havuz yaptıracak!

100 kilometrelik mesafeye yolculuk yapmak için cumhurbaşkanlığı uçağını kullanan Emmanuel Macron yazlık sarayına havuz yaptıracak.

Marmaris'teki yazlık sarayın yayılacağı alan 65 hektara çıkarıldı!

Marmaris Okluk Koyu’nda yapımı süren yazlık sarayın yayılacağı alan güvenlik alanı oluşturma gerekçesi ile 20 hektardan 65 hektara çıkartıldı.

Okluk Koyu’nda Yazlık Saray inşa ediliyor!

Okluk Koyu’nda yüksekliği 4 metreyi bulan Yazlık Saray inşa ediliyor. Yazlık Saray için, 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandığı belirlendi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, İzmir'de yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

 yazlık saray maliyeti Haberi

 yazlık saray maliyeti

Cumhurbaşkanlığı 2020 yılı yatırım programına göre, sadece bu yıl Cumhurbaşkanlığı saraylarının yapım ve onarımı ile araç alımlarına 610 milyon TL yatırım harcaması yapılacak. Yaklaşık 265 bin 217 asgari ücretlinin bir aylık maaşına denk gelen bu harcamalar, yeni saray inşaatları ile mevcut sarayların bakım onarımı için bütçeden ayrılan ödeneklerin her sene daha da arttığını gösterdi.

Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre, Resmi Gazete'de yayımlanan 2020 yılı yatırım programına göre, bu yıl Cumhurbaşkanlığı bütçesinden harcanacak 610 milyon TL'nin 154 milyon 800 bin TL'si Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı sarayının karşısına yapılan ve ek hizmet binası olarak belirtilen kütüphane ve benzeri yapıların devam eden inşaatları için harcanacak.

Devam eden bu ek hizmet binası inşaatları için 2019 yılı sonuna kadar 2 milyar 845 milyon TL harcandı.

1.4 MİLYAR TL'YE...