27 / 04 / 2024

Yedi Mavi fiyat listesi

Yedi Mavi fiyat listesi

Konut, apart, home ofis ve dükkanlardan meydana gelen Yedi Mavi Zeytinburnu projesi 17 katlı altı blok şeklinde yükseliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları 1 milyon 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Facebook ve Instagram'da resmen mavi tik devrini başlattı! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Meta bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik Onaylı Hesap özelliğini etkinleştirdi. Detaylar için tıklayınız...

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuz nereden alınır? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prosmart inverter kompresörlü Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı, 455 litre hacme ve günlük 6 kilogram dondurma kapasitesine sahip. Peki, mavi ışık teknolojisi ile dikkat çeken Beko 970505 EB buzdolabının fiyatı kaç lira, enerji enerji sınıfı ne? 

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

TECNO, merakla beklenen yeni telefonu POVA 4 ve POVA 4 Pro’yu Meteor Gri, Lav Turuncusu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle ile geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Peki, Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En sevilen spor ve jean giyim markalarından Mavi Jeans tutkunlarına sezonun beklenen haberi geldi. Mavi Jeans’te ‘Büyük Kış İndirimi’ başladı.

Mavi Jeans’ten yeni yılın ilk sürprizi! Beklenen Kış İndirimi başladı! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’in seçili ürünlerinde hem online’da hem de mağazalarda geçerli kampanyada, kadın ve erkek kategorilerinde yüzlerce ürün yüzde 30’a varan indirimli fiyatlarla satışta.

iPhone kullanıcıları şok içinde! Mavi tik fiyatı değişiyor!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk,  mavi tikin 8 dolardan satıldığını söyleyerek son aylara damgasını vurmuştu. Şimdi ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Mavi tik fiyatları iPhone cihazlarda zamlı olacak! İşte açıklanan yeni tutar...

Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı belli oldu

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından birçok revizyon gerçekleşti. Bunlardan biri de mavi tikli hesapların ücretli olacak olmasıydı. Türkiye'de mavi tik ücreti belli oldu.

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

Sosyal medyada yayılan iddialara göre 20 dolar olacağı söylenen Twitter’daki mavi tik’in gerçek fiyatını şirketin patronu Elon Musk açıkladı. Musk, mavi tik’in 20 dolar değil 8 dolar karşılığında alınabileceğini açıkladı.

Twitter’da mavi tik’iniz olsun istiyorsanız bu fiyatı gözden çıkarın!

Twitter’da onaylı hesap anlamına gelen mavi tik’e sahip olmak için yeni fiyat belli oldu. Sosyal medyadaki bilgilere göre; mavi tik için 20 dolar ödemek gerekecek.

Hem MTV'den muaf hem de B sınıfı ehliyet ile kullanıma uygun Mondial 50 SFC 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Hem MTV'den muaf hem de B sınıfı ehliyet ile kullanıma uygun Mondial 50 SFC, kırmızı, mavi ve siyah renkleriyle dikkat çekiyor. İşte Mondial 50 SFC 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yedi Mavi fiyat listesi Haberi

Yedi Mavi fiyat listesi


Konut, apart, home ofis ve dükkanlardan meydana gelen Yedi Mavi Zeytinburnu projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 17 katlı altı blok şeklinde yükseliyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Yedi Mavi projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Zeytinburnu'nda sahil yolu üzerinde yükselen  Yedi Mavi  Evleri'nde vade farkı olmadan 60 ay, yüzde 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. 


Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları!


1.047 bağımsız birimden meydana gelen Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları 1 milyon 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


İçerisinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklara yer verilen Yedi Mavi projesi 63 bin 500 metrekare alana sahip. 


Adres: Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. 62/1...