18 / 04 / 2024

Yedi Mavi Yapı İnşaat nerede

Yedi Mavi Yapı İnşaat nerede

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Yedi ayda yüzde 200 zam yapıldı! Artık ödemek çok zor! Ev sahipleri ve kiracılara kötü haber

Vatandaşları fahiş şekilde artan ev kiralarının yanı sıra artık önemli miktarlarda artan aidat miktarları bunalıma sokuyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde son yedi ay içinde aidat ücretlerine yapılan zamlar dudak uçuklattı. İşte detaylar…

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kaya tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Akardere tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Alibaş ve Kadriye Elif Barut ortaklığıyla kuruldu.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Yedi Mavi Yapı İnşaat nerede Haberi

Yedi Mavi Yapı İnşaat nerede

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlıkusulü ile...