25 / 04 / 2024

Yedikule Bostanlarına inşaat mı yapılacak

Yedikule Bostanlarına inşaat mı yapılacak

Mahalle sakinleri Yedikule Bostanları'nın şantiye alanına dönüştürüldüğünü görünce adeta isyan etti. CHP Fatih İlçe Başkanlığı aralarında CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, bulunduğu bir grupla basın açıklaması yaptı.

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Irına İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Irına İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Iryna Güngör tarafından kuruldu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

Fenerbahçe'nin WinWin kampanyasına inşaat sektöründen destek!

Fenerbahçe WinWin kampanyasıyla ilk gün toplanan 31 milyon 500 bin TL'nin ardından ikinci günde de bağışlar yapıldı. Kampanyaya inşaat sektörü temsilcilerinden de destek yağdı...

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Buthaına İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buthaına İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Buthaına N.Y.  Abdulatef tarafından kuruldu. 

Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Yedikule bostanları için hazırlanan eski proje kamuoyunda çok eleştiri almıştı. Yedikule Bostanları projesinde revize yapıldı. Peki, Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Yedikule Bostanları'na konut mu yapılacak?

Tanrıkulu, Yedikule Bostanları'na yapılacak yenileme çalışmasıyla ilgili iddialar ve tarihi surların akıbeti TBMM'de konu oldu..

Kademeli vergi istisnasına inşaatçılardan tam destek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın açıkladığı ev ve arsa gibi taşınmazlarını satacaklara getirilecek kademeli vergi istisnasına inşaatçılardan tam destek geldi.

Afrına İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrına İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulhannan nuh Balbey ve Halik Balbey ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yedikule Bostanlarına inşaat mı yapılacak Haberi

Yedikule Bostanlarına inşaat mı yapılacak

Yedikule bostanlarında bulunan sur dibindeki barakaların bir kısmının yıkılmasının ardından yıkılan alanlara park yapılacağı gündeme gelmişti. Barakaların yıkılması ile bostancılık yapamaz hale gelen bostancılar ve mahalle sakinleri alana park yapılmasını talep etmişti. Ancak bostanlarından olan mahalle sakinleri hayal ettikleri parktan da olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yedikule Kapısı Suriçi kesiminde yıkılan bostan alanına park bekleyen mahalle sakinleri alana demir parmaklıkların örüldüğünü ve mıcır döküldüğünü gördü. Bunun üzerine Fatih Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni arayan mahalle sakinleri hiçbir yetkiliden bilgi alamadığını söyledi. Alanda Suriyeli işçilerin çalıştığı gözlemlenirken CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer'de bilgi almak için önceki gün (Pazartesi) alana geldi.


Vatandaşların uyarması üzerine alana geldiklerini söyleyen Özimer, "Suriyeli işçiler şantiye alanı inşa ettiğini söylemekte. Vatandaşlar bizi uyardı ve öbek...