20 / 04 / 2024

yeditepe merter ofis projesi

yeditepe merter ofis projesi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Merter E-5 üzerinde yeni bir ofis projesi inşa edecek. İşte projenin ilk görselleri...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Real Merter projesinde zam yok!

Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de hayat 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesinde 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Real Merter'de 60 ay 0,42 faizle ev sahibi olma imkanı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı tarafından hayata geçirilen Real Merter Projesi'nde 60 ay 0,42 faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de yüzde 25 peşinatla!

Real Merter'de yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de 120 aya varan vade fırsatı!

Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın alınabiliyor..

Real Merter 2017'de teslim!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de 0.70’den başlayan kredi faiz oranları!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de 120 aya kadar vade imkanı!

Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de 0.70 faizle 120 ay vade!

Real Merter Konsorsiyumu ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, ''Projemizde 120 aya kadar vade ve 0.70'den başlayan faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün''dedi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

yeditepe merter ofis projesi Haberi

yeditepe merter ofis projesi


Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından İstanbul Merter E-5 üzerinde yeni proje inşa edilecek. Yeditepe Merter projesi ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. Yeditepe Merter projesinin alt katı çarşı olarak belirlendi.


İTO Başkanı'ndan Merter'e yeni ofis projesi geliyor!


6 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeditepe Merter projesinde çalışmaların yakında başlaması planlanıyor. Yeditepe Gayrimenkul Merter projesinin ilk görselleri;









Tel: 0212 801 01 49


Gülcihan...