19 / 04 / 2024

yektaş Mersin Şehir Hastanesi

yektaş Mersin Şehir Hastanesi

Mersin Şehir Hastanesi'nin zeminleri Gerflor’un patentli inovasyon ürünü olan Evercare koruma kürlü zemin kaplama ürünleriyle kaplandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

yektaş Mersin Şehir Hastanesi Haberi

yektaş Mersin Şehir Hastanesi

Türkiye’nin ilk entegre sağlık projesi olan Mersin Şehir hastanesinde 135.000 m2'lik zemin Gerflor ürünleriyle kaplandı. 328 bin m2’lik inşaat alanına sahip PPP bazlı proje 1.300 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyüğü konumunda. Yaklaşık 1.300 yatak kapasiteli Mersin Entegre Hastanesi’nin gerek sağlık birimlerindeki, gerekse de teknik hizmetler binasındaki zeminler, 4 bin kişilik istihdam ve günlük 6-8 bin hasta hizmeti karşılayabilecek aşınma üstünlüğüne sahip olacak.


Geflor Mipolam Cosmo ürünü Yüksek Aşınma Direnciyle 135.000 m2 Hastane Zemininde Yerini Aldı

Gerflor patentli Evercare yüzey koruma kürüne sahip Mipolam Cosmo, hastane zeminlerinin 120.000 m2’lik önemli bir kısmında kullanıldı.  Homojen vinil zemin kaplaması olan Cosmo, mat yüzeyli ve kolay bakım özelliğine sahip. Evercare koruma kürü sayesinde lekelenmelere karşı maksimum koruma sağlıyor.  Hastanenin zeminleri Mipolam Cosmo sayesinde 25 yıl...