19 / 04 / 2024

Yeni Akım Grup İnşaat

Yeni Akım Grup İnşaat

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tuna Taşkın tarafından kuruldu. 

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

BİM’de fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düştü!

BİM, yeni haftaya fırtına gibi indirimlerle girecek. Bu kapsamda, fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Akar ve Engin Aras tarafından kuruldu.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tuna Taşkın tarafından kuruldu. 

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 90 bin TL sermaye ile bugün Cahit Bayraktar, Bekir Saltık ve İdris Tikdaş imzasıyla kuruldu.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Şen tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Şimşek: Türk Akımı için diyaloğa açığız!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türk Akımı konusunda Rusya ile Türkiye'nin diyaloğa açık olduğunu kaydetti. Şimşek, "Menfaatlerimizi önceliklendiren yeni bir dış politika çerçevesinde bütün komşularımızla yapıcı bir diyalog içindeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Akımı'nı biz rafa kaldırdık!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Akımı Projesi'nin Rusya tarafından durdurulduğu haberleri çıkıyor. Tam aksine proje taleplerimizin karşılanmaması sebebiyle tarafımızdan rafa kaldırıldı" dedi.

Türk Akımı Projesi durduruldu!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı projesinin durdurulduğunu açıkladı. Novak, Akkuyu Nükleer santrali ile ilgili görüşmelerin ise süreceğini açıkladı.

Aleksey Miller: Türk Akımı görüşmeleri durduruldu!

Gazprom Başkanı Aleksey Miller, bir soru üzerine, "Türk Akımı için ilk önce Türkiye'nin bize başvurması gerek. Tabii eğer bu projeyle ilgileniyorsa. Ancak şu ana kadar bize böyle bir teklifle gelmedi" dedi.

Yeni Akım Grup İnşaat Haberi

Yeni Akım Grup İnşaat


Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tuna Taşkın tarafından kuruldu. 

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü Reklamcılık islerini yapmak, reklam filmleri çekmek.Reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik esya ve promosyon ürünlerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. Promosyon ürünlerini fason olarak yaptırmak. 2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü televizyon, radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve yazısız basın araçları, ısıklı ve hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afis,afiset, pankart, açık hava panoları ve diger yararlanabilecek araç veyöntemlerle reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yeni Akım Grup İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi adres: Zühtü Paşa Mh. Bağdat Cd. No.32/122 Kadıköy