26 / 04 / 2024

Yeni AKM temeli

Yeni AKM temeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi Temel Atma Töreni'ne katıldı. Erdoğan, düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni AKM'nin temeli bugün atılacak!

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) 'nin yerine yapılacak olan yeni opera binasının temel atma töreni öncesi son hazırlıklar tamamlandı. Yeni AKM'nin temeli bugün atılacak...

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli atıldı! KİPTAŞ'tan Beşiktaş'a tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle atıldı. Söz konusu projede tam 1.361 yeni konut yer alıyor.

Yeni AKM ne kadara mal oldu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Yeni AKM görücüye çıktı!

Taksim’de inşa edilen yeni AKM, görücüye çıktı. Benzerlerinin 4'te bir fiyatına, 1.8 milyar TL'ye mal olan merkez 29 Ekim'de açılacak...

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Yeni AKM için geri sayım başladı!

Taksim'de inşası devam eden ve neredeyse tamamlanma aşamasına gelen AKM'de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yeni AKM'de son olarak led ışık tesisatı döşeme işlemleri tamamlandı. 

Yeni AKM'de hangi değişiklikler yapıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Şubat 2019 tarihinde temeli atılan yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor. Peki yeni AKM nasıl olacak? İşte detaylar...

Yeni AKM temeli Haberi

Yeni AKM temeli

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün ülkemizin sanat ve kültür hayatında çığır açacak gerçekten önemli bir adımı hep birlikte atıyoruz." diye konuştu. 

2 yılda tamamlanacak

Atatürk Kültür Merkezi'nin 95 bin 600 metrekare kapalı alana sahip 5 ayrı bloktan meydana geldiğini söyleyen Erdoğan,  "İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'ni 2 yıl gibi kısa bir süre içinde tamamlayarak sanatçılarımızın ve sanatseverlerin hizmetine sunacağız'' açıklamasında bulundu.

860 milyon liralık yatırım

Atatürk Kültür Merkezi Projesi'nin toplam yatırım bedelinin 860 milyon lira olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, "Eski yapının yıkılıp daha güzel daha modern daha ferah bir bina inşasına karşı çıkanlar kültür sanat hassasiyetiyle değil ideolojik bağnazlıkla hareket ediyordu. Ecdadın deyimiyle...