28 / 03 / 2024

Yeni Foça Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

Yeni Foça Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Foça'daki 21 milyon liralık çevre yatırımının startı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın katıldığı törenle verildi.

Yeni Foça Arıtma Tesisi için bu ay kazma vuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça’daki kamulaştırma ve SİT sorunları nedeniyle yapımı geciken 50 bin kişilik ileri biyolojik arıtma tesisi için bu ay kazmayı vuruyor. Arıtma tesisiyle birlikte Yeni Foça’ya yaklaşık 36 milyon liralık yatırım yapılmış

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

İzmir Yeni Foça’ya 41 milyon liralık arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmayı yaklaşık 41 milyon liralık yatırımla hizmete aldı.

Foça Devlet Hastanesi'nin yeni binası Eylül 2017'de açılacak!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Foça Devlet Hastanesi için yeni yapılacak binanın temel atma hazırlıkları hızla devam ediyor. Hastanenin Eylül 2017'de hizmete sunulması planlanıyor.

İzmir Foça'ya 66 bin TL'ye biyogaz santrali kuruluyor!

İzmir Foça'da, biyogaz enerji santrali kuruluyor. Toplamda 66 bin TL'ye yapılması planlanan projede biyogaz santraline gelecek olan organik içerikli atıkların anaerobik ortamda, biyolojik olarak parçalanması sağlanacak.

Foça Devlet Hastanesi'nin ihalesi 18 Nisan'da!

Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, merakla beklenen ve 50 yataklı olarak projelendirilen yeni Foça Devlet Hastanesiyle ilgili, 18 Nisan 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Yeni Foça Yat Limanı’nın ihalesi 21 Nisan’da yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Yeni Foça Yat Limanı’nın ihalesi 21 Nisan’da yapılacak. Proje ile turizmde ivme kazanacak İzmir, ekonomik açıdan da büyüyecek

Yeni Foça arıtma tesisi yapımı sürüyor!

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorununa çözüm getirecek olan atık su arıtma tesisinin yapımı aralıksız devam ediyor.

Yeni Foça Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak Haberi

Yeni Foça Biyolojik Arıtma Tesisi ne zaman tamamlanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Foça'daki 21 milyon liralık çevre yatırımının startı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın katıldığı törenle verildi.


Foçalılara seslenen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Aziz Kocaoğlu bizim için büyük bir şanstır" dedi.


İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı Yeni Foça'da İZSU'nun kanal şebekesi döşeme çalışmalarına başlaması nedeniyle düzenlenen törene bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Törene, Milletvekilleri, civar ilçe Belediye Başkanları, Belediye Meclisi Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Demirağ, "Aziz Başkan bizim için büyük şans"


İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı Yeni Foça kanal şebekesi döşeme çalışmalarının başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye'nin büyük bir hızla değiştiğine işaret ederek, "Bu değişimi 2004 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile yakında...