25 / 04 / 2024

Yeni Kaledonyalılar türkiyeden konut alabilir mi

Yeni Kaledonyalılar türkiyeden konut alabilir mi

Yeni Kaledonya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Memur ve emekliler temmuz ayında kaç lira zam alacak? Mesleklere göre yeni maaşlar belli oldu!

Memur maaş zammı, SGK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu. Öğretmen, hemşire, polis ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak? Hemen tıklayın.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika depremi! Yeni maaşları duyan şok oldu! Şimdi bakın!

Pek çok kişinin merakla beklediği ve zamlı tutarlarını araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarının ardından yükseldi. Peki yeni maaşlar kaç lira oldu? Hemen yeni maaşlara bakın...

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

3600 ek göstergeyle maaşlar ne kadar olacak? Ek gösterge artışıyla kim kaç lira maaş alacak? İşte yeni maaşlar...

Milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge taslağı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edildi ve birçok konu yürürlüğe alındı. Peki 3600 ek göstergeden kimler faydalanabilecek? 3600 ek gösterge maaşlara nasıl yansıyacak? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

Türkiye'de mevcut yapı stoku ve yeni yapılar sağlamlaştırılmalı!

Türkiye deprem kuşağı üzerinde yer alıyor. Mevcut yapı stoku ve yeni yapılar sağlamlaştırılmalı. Peki bu nasıl olacak? Türkiye'de bir daha enkaz olmaması için ne yapılmalı?

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Yabancılar Türkiye'yi yeniden mercek altına aldı!

Yabancılar Türkiye'yi yeniden mercek altına aldı. Geçen yılın ilk sekiz ayında yabancılara 13 bin konut satılırken bu yılın aynı döneminde .18 bin 540 konut satıldı.

Borsaya yeni GYO'lar gelebilir!

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı esiyor. 2017'de sadece üç halka arz olurken 2018'e iki halka arzla başladık bile. 2018'de ise rekor bekleniyor. Hatta borsaya yeni GYO'lar gelebilir. 

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı!

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı. 23 ilde 115 Temsilciliği bulunan emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en güçlü franchisee zinciri olan Altın Emlak Ailesi 2018 yılına da hızlı giriş yaptı.

MÜSİAD Hollanda'da üç yeni şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hollanda'nın Lahey, Rotterdam ve Utrecht kentlerinde üç yeni şube açtı.

Yeni Kaledonyalılar türkiyeden konut alabilir mi Haberi

Yeni Kaledonyalılar türkiyeden konut alabilir mi

Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Kaledonya, Fransa'nın deniz aşırı topraklarından biridir. Pasifik Okyanusu'nun güneydoğusunda bulunmaktadır. Avusturalya'nın 1.210 km uzağındadır.


Peki, Yeni Kaledonya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?


Tapu Kanununda yabancıların tapu edinimleri ile ilgili olarak yapılan düzenlemelere göre yabancı uyruklu vatandaşlar Türkiye'ye gelerek buradan mütekabiliyet şartı olmadan gayrimenkul satın alabiliyor.


Türkiye'den gayrimenkul sahibi olmak isteyen Yeni Kaledonya vatandaşlarının bazı belgeleri temin ederek, satın alacakları gayrimenkulün tapu dairesine müracaatta bulunmaları gerekiyor.


Gerekli belgeler:

Yabancı uyruklu gerçek kişilerin taşınmaz edinimleri için ilgili tapu sicil müdürlüklerine başvurularında:


-Kimlik belgelerini veya pasaportlarını,


-Taşınmaz edinimleri ikamet iznine tabi yabancıların ilgili emniyet müdürlüklerinden verilen ikamet tezkerelerini,


-Yurt dışından verilen vekaletnameler esas...