24 / 04 / 2024

yeni kurulan inşaat şirketleri

yeni kurulan inşaat şirketleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerinde, 2021 Eylül'de, Eylül 2020’ye göre kurulan şirket sayısı yüzde 4 gerilediği açıklandı. Eylül 2021'de şirket ve kooperatiflerin 3 bin 481’i ticaret, 1651’i imalat ve 1143’ü inşaat sektöründe kuruldu.

Mart 2021'de kaç inşaat şirketi kuruldu?

Kovid-19 salgını ticari iş kollarındaki değişimi ortaya çıkardı. Pandemi döneminde gerçek kişi ticari işletmeler artarken, Mart 2021'de geçen yılın aynı ayına göre kurulan emlakçı sayısı 45’ten 356’ya, e-ticaret 100’den 311’e, eczacı 50’den 81’e ulaştı.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İnşaat sektöründe zam krizi! Yüzde 190 arttı!

Dünya genelinde emtia fiyatlarında, koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan tedarik sorunları ve iç piyasadaki kur dalgalanmaları da inşaat maliyetlerinin yükselmesini sağlıyor. Çimentoya yapılan yeni zam, inşaat sektöründeki problemleri yeniden gündeme taşıdı...

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriye Özyiğit tarafından kuruldu.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Almanya'da inşaat maliyetleri Kasım 2021’de yıllık yüzde 14 arttı!

Almanya’da yeni konut inşaat maliyet endeksi yüksek malzeme fiyatlarının etkisiyle 2021'in Kasım'ında yıllık yüzde 14,4 yükseldi.

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Najı Vannees Alladdulı tarafından kuruldu.

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

yeni kurulan inşaat şirketleri Haberi

yeni kurulan inşaat şirketleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerinde, son bir ayda 1687 şirketin daha kapandığı ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; buna göre, 2021 Ocak-Eylül tarihleri arasında toplam 9 bin 867 şirket kapandı.

Kapanan şirket sayısı Eylül ayında aylık bazda yüzde 19 yükselirken, kapanan gerçek kişi ticari işletme sayısındaki yükseliş yüzde 21’e ulaştı. 

Senelik bazda değerlendirildiğinde ise, 2021 Eylül'de, kapanan gerçek kişi ticari işletme sayısı 2020’nin aynı ayına kıyasla yüzde 3.7 olurken, kapanan şirket sayısı yüzde 7.5 arttı.

Eylül ayında kapanan şirket ve kooperatiflerin 514’ünün toptan ve perakende ticaret, 285’inin inşaat ve 210’unun da imalat sektöründen olduğu ifade edildi.

81 BİN 455 ŞİRKET KURULDU

Kurulan şirket sayısında ise bir önceki aya göre yükseliş kaydedilirken senelik bazda düşüş yaşandı. Eylül...