28 / 03 / 2024

 Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1. etap ihalesi

 Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1. etap ihalesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Euro/TL yeni rekorunu kırdı! Euro 30 liraya koşuyor! 

Euro/TL kuru bugün yeni rekorunu kırdı. 30 TL'ye koşan euro kuru bu sene 45,9 oranında yükseliş kaydetti. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru kaç lira? 13 Temmuz 2023 euro/TL kuru...

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!

Yeni ekonomi yönetiminin attığı adımların ardından dolar/TL kuru rekor üstüne rekor kırıyor. Dün 26,15'ten güne başlayan dolar bugün yüzde 0,06  yükselişle yeni rekorunu kırdı. Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan kuyumcuya gitmeyin!

Döviz kurları yeni rekorunu kırdı! Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde yeni rekorunu kırdı. 12 Haziran Pazartesi günü döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru.

KKM hesapları yeni rekorunu kırdı!  2,5 trilyon TL'yi aştı!

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar artışlarının devam etmesiyle yeni rekor kırıldı. Kur korumalı TL mevduatta artış, 2 Haziran ile biten haftada 2,50 trilyon TL'den 2,53 trilyon TL'ye çıktı.

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Altını, doları, eurosu olanlar buraya! Yeni Varlık Barışı’nın detayları belli oldu! Vergi oranı sıfır olacak

Yurtdışında olan para, altın ve döviz gibi varlıkların Türkiye’ye getirilmesi ile ilgili yeni Varlık Barışı düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oldu. Getirilen varlıklar bir yıl bankada tutulur ise eğer vergi oranı sıfır olacak. İşte detaylar...

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

 Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1. etap ihalesi Haberi

 Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1. etap ihalesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınmasıyla ilgili Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1. etap ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını açıkladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan habere göre; sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili paylaşım yapan Başkan Altay, “Şehrimizin kanayan yarası haline gelmiş önemli sorunların çözümü için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün sizlerle önemli bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Karatay Sanayi ve Eski Sanayi’nin taşınmasıyla ilgili ilk etap ihalemiz 12 Ocak tarihinde yapılmış olacak. Konya’nın bugünü için değil, geleceği için de çözümler üretiyoruz. Eski Sanayi ve Karatay Sanayi; yıllardır konuşulan, fiziki yapısıyla Konyamıza hizmet etmekten uzak bir yapı haline dönüşmüştü. Bizimle anlaşan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Konya’nın böyle önemli bir projesini hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanımız...