29 / 03 / 2024

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 48 milyon TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, Alaaddin Akar, İhsan Akar ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriye Özyiğit tarafından kuruldu.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Najı Vannees Alladdulı tarafından kuruldu.

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 48 milyon TL sermaye ile, Alaaddin Akar, İhsan Akar ortaklığında kuruldu.


Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi  iş konusu;Mevcut konut amaçlı kullanılan yapıların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi.


Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi  adres:Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi, Ş.İlknur Keleş Sokak, Dural Plaza No:5...