19 / 04 / 2024

yeni yalova valisi Selim Cebiroğlu

yeni yalova valisi Selim Cebiroğlu

Selim Cebiroğlu, Merkez Valiliğinden 15/9/2014 tarihli karar ile Yalova Valiliğine atandı. Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu kimdir? İşte Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu 'nun biyografisi...

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

yeni yalova valisi Selim Cebiroğlu Haberi

yeni yalova valisi Selim Cebiroğlu

Selim Cebiroğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu, 1957 yılı Ankara doğumlu. Ortaokul ve liseyi Kırıkkale'de bitirdikten sonra 1983 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


1984 yılında Kaymakam adaylığına başladı. Erbaa, Çumra, Kaman ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Asıl kaymakam olarak 1988 yılında İscehisar ilçesine atandı. 


1991-1993 yılları arasında Kocaköy ilçesi Kaymakamlığında; 1993-1994 yılları arasında Gümüşhane Vali Yardımcılığında; 1994-1996 yılları arasında Zara ilçesi kaymakamlığında; 1996-1999 yılları arasında Havza ilçesi Kaymakamlığında; 1999-2000 yılları arasında Germencik ilçesi Kaymakamlığında; 2000-2004 yılları arasında Gelibolu ilçesi Kaymakamlığında bulunmuş olup;


Zeytinburnu ilçesinde Kaymakam olarak hizmet vermekte iken 27 Nisan 2008 tarihli bakanlar kurulu kararıyla Ardahan valisi olarak atanmıştır. 


2009 ÖSS sonuçlarına göre Ardahan'ın son sıralarda yer alması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı uzmanları tarafından Ardahan'da değerlendirme toplantısı yapılmış ve Vali Cebiroğlu yıllık iznini kullandığı(toplantıya...