26 / 04 / 2024

yeni yılla yeni inşaat sektörü

yeni yılla yeni inşaat sektörü

İki büyük seçimin ekonomide oluşturduğu etkiye karşın 2014'te başarılı grafiğini sürdüren inşaat sektörü, yeni yıla da büyük beklentilerle giriyor. Yeni projeler, hedefler ve heyecanlara imza atılmaya hazırlanıyor.

Şubat 2024 ÖTV’den muaf alınabilecek otomobil listesi

Yeni yılla birlikte ÖTV’den muaf olarak alınacak araç limitlerinde yapılan düzenlemeyle listeye farklı otomobil marka ve modelleri eklendi. Gazeteci Murat Tosun X Sosyal medya hesabından Şubat 2024 itibariyle ÖTV’den muaf olarak satın alınabilecek araçların marka ve modellerini sıraladı.

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Yeni yılla beraber konut sitesi aidat zamları belli olacak! Yüksek zam oyunlarına dikkat!

Yeni yıldan itibaren sitelerde yeni aidat zamları belli olacak. Bazı fırsatçı site yönetimlerinin şimdiden yüksek zam taleplerinde bulunduğu ifade ediliyor. Uzmanlar ise her yönetimin bir olmadığını aktararak "Sap ile samanı karıştırmamalıyız" diyor.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Öğrencilere müjde, maaşlara asgari ücret ayarı geliyor! Staj parası 8.520 TL'yi bulacak!

Yeni yılla birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplanacak. Aynı dönemde asgari ücretlilere de önemli bir artış yapılacak. Asgari ücrete göre hesaplanan staj parası da arttırılacak.

Gübre fiyatları yenilendi! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Yeni yılla birlikte ürünlere gelen zamlar arasında gübre de bulunuyor. Zam uygulanan gübre fiyat listesi yeniden güncellendi. Nisan ayı zamlı lişteyi merak edenler bu habere bakabilir. Peki gübre fiyatları ne kadar oldu?

İşte teklif edilen rakamlar! Öğretmenlere promosyon şoku!

Yeni yılla birlikte emekli ve kamuda çalışan personel ile EYT’lilere peş peşe gelen promosyon müjdesi öğretmenler için soğuk duş etkisine neden oldu.

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 6.700 TL iyileştirme! İşte intibak yasasında son durum…

Aynı prim günü ve yılla emekli olmalarına rağmen diğerlerine göre düşük maaş alan emeklilere yönelik çıkarılacak intibak yasasıyla SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında 6.700 TL’ye varan iyileştirme konuşuluyor.  Peki intibak nedir? İntibak zammı maaşlara kaç lira yansır?

Duyan sevinçten havaya uçtu! Ziraat Bankası 250 TL veriyor! Başvuran parasını anında alıyor!

Yeni yılla birlikte müşteri kaybetmek istemeyen bankalar peş peş kampanyalar duyuruyor. Maaşlara gelen zam sonrası harekete geçen Ziraat Bankası 250 TL vereceğini duyurdu. Başvuran herkesin parası anında hesabına yatırılacak. İşte detaylar...

Altın birden bu kadar olacak! Gram altında 8.9'luk deprem! Bu haberi okumadan kuyumcunun paspasına bile basmayın!

Yeni yılla dalgalanan altın fiyatları kamuoyunun gündeminde. Özellikle gram altında fark edilen yükseliş hareketi durmuyor. Gram altın geçen hafta 1.200 lira ile rekor seviyeye ulaştı. Gram altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? gibi soruların yanıtı kuyumculardan geldi.

Arabası olana bir kötü haber daha! Büyük zam geldi! O fiyatlar tek tek açıklandı!

Aracı olan özellikle dar gelirli yüzbinlerce vatandaş kötü bir haber geldi. Otomobil fiyatlarından sonra, yeni yılla birlikte periyodik bakım ve parça fiyatlarına da okkalı zamlar yapıldı. İşte tek tek açıklanan o fiyatlar…

Bu indirimi kaçıran çok üzülür! Tuvalet kağıtlarına Carrefour dokunuşu! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçtiğimiz senelerden de üzerinde en çok zam uygulanan ürünlerden biri de tuvalet kağıtlarıydı. faiş zamlar uygulandıktan sonra yeni yılla birlikte indirime giren ürünler arasına girdi. Peki tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar?

Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Milyonlarca vatandaşın maaşı yeni yılla beraber zamlandı. Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

yeni yılla yeni inşaat sektörü Haberi

yeni yılla yeni inşaat sektörü

Sektör temsilcileri, verimli geçirdikleri 2014 gibi önümüzdeki yılda da yeni projeler, hedefler ve heyecanlara imza atmaya hazırlanıyor. Bu yıl yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin özellikle ekonomide oluşturduğu etkiye rağmen başarı grafiğini sürdüren inşaat sektörü, yeni yıla da büyük beklentilerle giriyor. 


LOKOMOTİF SEKTÖRDÜR 

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe 2014, kimi için hareketli geçerken, kimi de iki seçimin yarattığı dalgalanmada sağlam durmakta zorluk yaşadı. Kaliteli ve markalı projelerin kazandığı süreçten başarıyla çıkan Ankaralı sektör temsilcileri, genel seçimlerin yapılacağı 2015'ten de oldukça umutlu. 


VERİMLİ BİR YIL OLDU 

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent'i hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, 2014'ün bir önceki yıla göre daha hareketli ve verimli bir yıl olduğunu ifade etti. Bu yıl 25 Haziran'da açılışı yapılan ve Ankaralılar'dan büyük ilgi...