18 / 04 / 2024

Yenikent Şehir Ormanı macera kompleksi

Yenikent Şehir Ormanı macera kompleksi

Yenikent Şehir Ormanı içerisinde macera parkurlarının yapımını tamamlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kapalı eğitim alanlarını da kısa süre içerisinde inşa ederek, eğitim kompleksini hizmete açmayı hedefliyor.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keskin tarafından kuruldu.

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi Ataşehir’de  465 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Iprak tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Novi Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novi Orman Ürünleri  Anonim Şirketi  Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Burak  Çelikyay tarafından kuruldu.

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Birey İnşaat Demir Orman Ürünleri Deri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birey İnşaat Demir Orman Ürünleri Deri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Akman tarafından kuruldu.

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar İnşaat Demir Orman Ürünleri Medikal Medya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Toper tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Yenikent Şehir Ormanı macera kompleksi Haberi

Yenikent Şehir Ormanı macera kompleksi



Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte bir ilki gerçekleştirdiği Yaşayarak Öğrenme ve Macera Park projesinde kapalı eğitim alanlarının inşası başladı. Yenikent Şehir Ormanı içerisinde macera parkurlarının yapımını tamamlayan Büyükşehir, kapalı eğitim alanlarını da kısa süre içerisinde inşa ederek, eğitim kompleksini hizmete açmayı hedefliyor. Büyük ölçüde tamamlanan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “12-18 yaş grubundaki çocuklarımızın spor aktivitelerini yerine getireceği kompleksimizin kapalı eğitim alanlarını inşasına başladık” dedi.


Marmara’da ilk

Kompleksin taşıdığı özellikler ile Marmara Bölgesi’nde ilk olacağını belirten Yüce, “Ana eğitim alanında yer alan güven duvarı, tırmanma kulesi, ağaç yolu, çoklu yürüme parkuru, dev merpen ve ağaç basamak gibi ekipmanlar ile çocuklarımıza kendilerine olan güvenlerini ve sosyal ilişkilerindeki motivasyonlarını arttırıcı eğitimler verilecek. Ayrıca tamamen ahşap malzemeler kullanılarak...