20 / 04 / 2024

yenilebilir teknoloji

yenilebilir teknoloji

Vaillant Türkiye Teknik Eğitim Bölümü Yöneticisi Serdar Öksüz Isıtma Soğutma Sistemlerinde Alternatif Enerji Kaynaklarının Kullanımı konusunda katılımcılara bilgi verdi

İNV Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizm.Bilişim Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İNV Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Hizm.Bilişim Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yavuz ve Tolga Ergut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Ayvalık Kültür Merkezi, yeni teknoloji ile inşa edilecek!

Ayvalık Kültür Merkezinin yapımında tamamen yeni teknoloji kullanılacağı açıklanırken, kazılan temelde Jet Grout teknolojisi uygulanarak her türlü depreme dayanıklı halde olacağı bildirildi.

Manisa'ya ileri teknoloji OSB kurulacak!

Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış Yuntdağı Bölgesi'nde katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği İleri Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını duyurdu.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri'ne destek sağlanıyor!

Türkiye’de kurulan Teknoloji Geliştirme Merkezleri, 2003 yılından bu yana 4.1 milyar liralık vergiden muaf oldu. Kurulan 61 bölgenin 46’sı faaliyete geçti.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi hakkındaki değerleme raporunu yayınladı.

Arhenius Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arhenius Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fürkan Evirgen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi 'nde kuruldu.

Togi Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Togi Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak, Teknokent Argem Binası'nda kuruldu.

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi, Kemal Taşhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi 'nde kuruldu.

Doruksistem Mühendislik Teknoloji ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruksistem Mühendislik Teknoloji ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Selçuk Bilgin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 250 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Marmara Üniversitesi teknoloji geliştirme bölgeleri imarı askıda!

Kadıköy, Halkalı ve Maltepe'de Marmara Üniversitesi'nin Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak belirlenen alanlar geçen yıl Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Belirlenen bölgelerin imar planı bugün askıya çıktı...

Novatrans Teknoloji Elektrik Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novatrans Teknoloji Elektrik Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent İnce tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı’nın tercihi A4 Plaza!

TNL Gayrimenkul Geliştirme'nin danışmanlık ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiği A4 Plaza, Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı ofisi olarak hizmet verecek.

yenilebilir teknoloji Haberi

yenilebilir teknoloji

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Eğitim Salonu’nda, 18 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleşen seminere, bu sektörde faaliyet gösteren tesisat mühendisleri, makine mühendisleri, akademisyenler ve bu alanda eğitim alan öğrenciler ilgi gösterdi. 


Vaillant Türkiye Teknik Eğitim Bölümü Yöneticisi Serdar Öksüz katılımcılara Avrupa ve Türkiye’de enerji kaynaklarının durumu, ısıtma ve soğutma sistemlerinin teknolojik gelişimi,yenilebilir enerjilerin kullanımı, yenilenebilir enerjilerle ilgili ürünler, ürünlerin özellikleri ve kullanım alanları, sistem çözümleri,otomasyon sistemleri, hibrit sistemler ve Türkiye’de alternatif enerjiyle ilgili yasal düzenlemeler konularında bilgi verdi. 


Seminer sonunda, katkılarından dolayı Serdar Öksüz’e, TTMD Kocaeli temsilcisi Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk tarafından bir teşekkür belgesi...