27 / 04 / 2024

Yenimahalle altyapı

Yenimahalle altyapı

Altyapı ve üstyapı hizmetleriyle adından söz ettren, planlı ve düzenli yapısıyla göz dolduran ilçe, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Yenimahalle'de altyapı çalışmaları yapılıyor!

Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri kaldırım ve bordür çalışmalarına da devam ediyor. Yenimahalle'nin tüm sokaklarında hummalı bir çalışma yürüten ekipler engelliler için de kaldırımlarda çeşitli düzenlemeler yapıyor...

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle 427 konut ihalesi 27 Şubat'ta!

Sivas Merkez İlçesi Yenimahalle 2.Etap 427 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 479 konut ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ'nin Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak'ta...

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 479 yeni konut!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 7 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

TOKİ Ankara Yenimahalle 294 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Yenimahalle Varlık Mahallesi 294 adet konut ve 1 adet sosyal tesis ve kapalı otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 294 adet konut ihalesi bugün!

Ankara ili Yenimahalle ilçesi Varlık Mahallesi 9011 ada 3 parsele ait 294 adet konut ve 1 adet sosyal tesis ve kapalı otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle'de 294 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle ilçesi Varlık Mahallesi 294 adet konut ve 1 adet sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Adıyaman'da altyapı sorunları çözülüyor!

Adıyaman'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildiği bugünlerde, belediye ekipleri, her gün farklı adreslerde çalışmalar yürütüyor. Önceki gün Karaali ve SümerevIer mahallelerinde altyapı çalışmaları yapan ekipler, şu sıralar Yenimahalle'de su hattı döşüyo

Yenimahalle altyapı Haberi

Yenimahalle altyapı


Yenimahalle Belediyesi gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra hayata geçirdiği dev projelerle ilçedeki değişimin mimarı oldu. Planlı ve düzenli yapısıyla göz dolduran ilçe, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle dikkatleri üzerine çekti. 


Ankara İl...