26 / 04 / 2024

Yenimahalle arsası ihalesi

Yenimahalle arsası ihalesi

Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Yenimahalle Belediyesi sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Ergazi ve Macun'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsası için 18 firmadan teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Muğla Bodrum Ortakent arsasının ihalesi gerçekleştirildi. Peki ihaleye hangi şirketler katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara 8. İcra Dairesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan 5 katlı betonarme ofis, işyeri ve arsası nitelikli taşınmazı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi. 

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

Yenimahalle arsası ihalesi Haberi

Yenimahalle arsası ihalesi


EMLAK Konut GYO'nun Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi. Ortaklık. 2 milyar 750 milyon lira toplam gelir üzerinden Emlak Konut'a yüzde 30 pay yani 825 milyon lira teklif etti. Değerlendirmeye alınan ihaleyle ilgili son karar önümüzdeki günlerde...