28 / 03 / 2024

Yenimahalle arsası

Yenimahalle arsası

Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi.

Ankara Yenimahalle'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara 8. İcra Dairesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan 5 katlı betonarme ofis, işyeri ve arsası nitelikli taşınmazı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi. 

Ankara Yenimahalle'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik ve Macun mevkiideki 2 arsasını ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 

Ankara Yenimahalle'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik mevkiideki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 9 Kasım'da gerçekleşecek..

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsası için sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon arası için sözleşme imzalandı.

TEMSAN Yenimahalle arsasının ticaret alanı imar planı askıda!

Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) A.Ş.adına kayıtlı 11 bin 931 metrekare alanın Kentsel Çalışma Alanı kullanımından, Ticaret Alanı kullanımı için imar planı değişikliği yapıldı...

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

TMMOB Şehir Plancıları'ndan EGO arsası açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa sunulan EGO arsası hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Pasifik-Çiftay İnşaat EGO arsası projesinin detayları belli oldu!

Pasifik İnşaat ile Çiftay İnşaat'ın Ankara Yenimahalle'de Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceği projede detaylar belli oldu. Proje içerisinde 2 bin 510 daire, 313 oda kapasiteli otel yer alacak.

ÖİB Ankara Yenimahalle arsası özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'nin Yuva ilçesinde bulunan arsayı üzerindeki binalarla birlikte özelleştirecek. İhaleye son teklif verme tarihi 7 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Emlak Konut Yenimahalle istasyon arsasına 1.2 milyarlık teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) "Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi" ihalesinin 2. oturumunun yapıldığını bildirdi.

Emlak Konut Kayabaşı 5.Etap arsa ihalesine 1 milyar TL'lik teklif geldi!

Emlak Konut'un İstanbul ve Ankara'da gerçekleşen iki ihalesinde de milyarlar havada uçuştu. Yenimahalle arsasına 1.2 milyar, Kayabaşı 5. Etap'a ise 1 milyar liralık teklif geldi..

Emlak Konut'un Yenimahalle İstasyon arsası sahibini buldu!

Emlak Konut GYO Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. İhalede en yüksek teklif Pasifik Gayrimenkul ve Çiftay İnşaat'tan geldi.

Yenimahalle arsası Haberi

Yenimahalle arsası


EMLAK Konut GYO'nun Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi. Ortaklık. 2 milyar 750 milyon lira toplam gelir üzerinden Emlak Konut'a yüzde 30 pay yani 825 milyon lira teklif etti. Değerlendirmeye alınan ihaleyle ilgili son karar önümüzdeki günlerde...