27 / 04 / 2024

yenimahalle toki başvuruları

yenimahalle toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Sivas Yenimahalle 2019 başvuruları 20 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesi 20 Kasım 2019 tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları 22 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar 22 Nisan'da satışa çıkıyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan 201 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başlıyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Sivas Yenimahalle Orta Gelir TOKİ başvuruları başladı!

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Sivas Yenimahalle projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında 26 konut sadece En az yüzde 40 Engelli vatandaşlara Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları!

40 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları...

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları yarın başlıyor. Kura çekimi 20 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 184 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle'de emekliye özel 184 konut satılıyor. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları ne zaman?

Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap TOKİ başvuruları!

Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap TOKİ projesinde yer alan 13 konut satışa sunuluyor. Ankara Yenimahalle Macunköy 2. etap TOKİ başvuruları 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Çorum Merkez Celilkırı TOKİ başvuruları!

Daire fiyatlarının 58 bin 813 TL'den başlangıç gösterdiği Çorum Merkez Celilkırı TOKİ Evlei'nde 8 konut satılıyor. Çorum Merkez Celilkırı TOKİ başvuruları 28 Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Bursa Keles 2. etap TOKİ başvuruları!

TOKİ ile Bursa-Keles Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde geliştirilen Keles 2. Etap Belediye Projesinde toplam 80 adet konut satılıyor. Bursa Keles 2. etap TOKİ başvuruları 27 Temmuz'da başlayacak.

yenimahalle toki başvuruları Haberi

yenimahalle toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde 124 adet konut yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Sivas projesinde yer alan konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı. Projedeki konutların kura çekilişi 10 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle projesinde en düşük konut bedeli 147 bin 574 lira, en yüksek konut bedeli 321 bin 330 lira olarak belirlendi.

Sivas Yenimahalle TOKİ projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje için ödenecek taksit bedelleri 721,48 liradan başlıyor, 1.570 liraya kadar yükseliyor.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Sivas Yenimahalle projesi...