19 / 04 / 2024

Yenişehir Havalimanı yolcu kapasitesi

Yenişehir Havalimanı yolcu kapasitesi

Yenişehir Havalimanı 15 yıl sonra hedeflediği doluluğa ulaşmaya başladı. İlk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırarak 31 bin 524’e çıkaran havalimanı, lojistikte de öne çıkmak için gümrük kapısı istiyor.

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

3.Havalimanı çevresine yeni şehir projesi!

3.Havalimanı için hazırlanan ekonomik etki analizi değerleri dün açıklandı. İlk faz açılışının Şubat 2018'de gerçekleşeceği havalimanı 2025 yılında tüm etaplarıyla bitecek. Toplantıda proje çevresinde şekillenecek yeni şehir projesinin detayları paylaşıldı.

Yenişehir Havalimanı yolcu hacmi artıyor!

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı.

Yenişehir Havalimanı’nda yolcu hacmi 6 kat arttı!

Yenişehir Havalimanı 15 yıl sonra hedeflediği doluluğa ulaşmaya başladı. İlk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırarak 31 bin 524’e çıkaran havalimanı, lojistikte de öne çıkmak için gümrük kapısı istiyor.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

KKTC'ye yeni Ercan Havalimanı!

Taşyapı İnşaat, KKTC’deki yeni Ercan Havalimanı için düğmeye bastı. 220 milyon Euro’ya mal olacak, 5 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal ve pist inşaatının temeli atıldı.

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Yenişehir Havalimanı yolcu kapasitesi Haberi

Yenişehir Havalimanı yolcu kapasitesi

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı. Havalimanı yeni başlayan seferler ve kent merkezinden ulaşım sorununun çözülmesi sayesinde ilk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırdı. 


Yıllık 2 milyon 250 bin yolcu kapasitesine sahip olan Yenişehir Havalimanı’nın ocak ayında 5 bin 300 olan yolcu sayısı nisan ayında 31 bin 524’e yükseldi. Yılın ilk 4 ayında yolcu taşımacılığı 6 kat artış gösterdi. Havalimanına iniş yapan uçak sayısında da ilk 4 ayda ciddi bir hareketlilik gözleniyor. Ocak ayında 81 olan ticari uçak hareketi, nisan ayında 335’e çıktı. Ocak ayında yük taşımaya yönelik 148 olan uçak hareketi nisan ayında 499’a ulaştı. Öte yandan Bursalılar 26 Mayıs...