29 / 03 / 2024

Yenişehir Belediyesi komisyon üyeleri belirlendi!

Yenişehir Belediyesi komisyon üyeleri belirlendi!

Belediye Başkanı Süleyman Çelik başkanlığında gerçekleşen Yenişehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında, belediyeye ait 2015 - 2016 yılı İhtisas Komisyonları'nda görev alacak üyeler belirlendi.




Belediye Başkanı Süleyman Çelik başkanlığında gerçekleşen Yenişehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında, belediyeye ait 2015-2016 yılı İhtisas Komisyonları'nda görev alacak üyeler belirlendi. Buna göre; Plan, Bütçe ve Tarife Komisyonu'nda Esra Kazan, Yalçın Ercan, Nurettin Aydın yer alırken, İmar Komisyonu ise Halil .Ağa, İbrahim Buran, Serhat Savcı'dan oluştu. Hüseyin Karayel, Fatih Demir, Hayrettin Emre Yürük, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'nda, Yasemin Şen Zeytin, Hasan Sabri Kapoğlu, Halil .Akalın ise Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu'ndaki isimler oldu. 


Gençlik ve Spor Komisyonu; İbrahim Buran, Hilmi Çakıroğlu, Faruk Balkız, Ticaret ve Sanayi Komisyonu Mehmet Kapsız, Hüseyin Şen, Mustafa Gerim, Çevre ve Sağlık Komisyonu Yasemin Şen Zeytin, Esra Kazan, Hüseyin Kulu isimlerinden oluştu. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda Esra Kazan, Salih Seyrik, Ercan Özel, Hukuk Komisyonu'nda Bayram Şahin, Halil Ağa, İmdat Cav Mahalle İhtiyaçları Tespit ve Koordinasyon Komisyonu'nda ise Osman Nuri Aktan, Hüseyin Karayel, Ercan Özel yer aldı. 



Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön