19 / 04 / 2024

Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi

Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çukurova Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Sana ve Filiz Kodaman ortaklığında kuruldu.

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meva Eda Özmen ve Uğur Saraç ortaklığında kuruldu.

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bekdemir, Erol Bekdemir ve Veysel Bekdemir ortaklığında kuruldu.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Haberi

Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, 650 dönüm üzerine Avrupa standartlarında sanayi sitesi yapıyor

Kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen kooperatif yönetimi, ilçeye kazandırılacak sanayi sitesi hakkında açıklamalar yaptı.

'4 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇİRMEYİ PLANLIYORUZ'

Ticaret ve Sanayi Odası ve (YESAD) Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Orhan Torun konuyla ilgili olarak, "Mevcut sanayi arsamız üç yüz yirmi bir dönüm, bunun yanında elli bir dönüm daha ayrı bir bölüm var. İmalata yönelik sektörler olacak. Proje sadece Yenişehir ile bağlantılı değil, İznik, İnegöl, Bursa’yı da kapsayan genel bir proje olacak. Yıl sonuna kadar temel atmayı düşünüyoruz, dört yıl zarfında projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

'YÜZYILIN PROJESİ'

Başkan Torun, "Projenin içerisinde bir okul projemiz var, sosyal yaşam alanı,...