24 / 04 / 2024

yenitepe izmir projesi nerede

yenitepe izmir projesi nerede

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Proje İzmir Alsancak'ta inşa ediliyor. 

Yenitepe İzmir Karabağlar teslim tarihi!

Yenitepe İzmir Konutları İzmir Karabağlar'da inşa ediliyor. 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan proje 20 blok olarak planlandı...

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Lemariz İzmir projesi nerede?

Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Vakıf GYO İzmir projesi yönetim sözleşmesini feshetti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Projesi proje yönetim sözleşmesini Proplan Proje Yönetim ile imzalamıştı. Ancak proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle sözleşme fesedildi...

10 soruda Evora İzmir projesi!

1.090 konut, 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli otelden oluşan Evora İzmir projesi, Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile hayata geçiriliyor. İşte 10 soruda Evora İzmir projesi...

Evora İzmir projesi detayları!

Evora İzmir projesi detayları haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk GYO tarafından hayata geçirilen projede ön satış dönemi başladı. 

Yenitepe İzmir projesi durdu mu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Projesi artan inşaat maliyetlerinden dolayı durdu.

yenitepe izmir projesi nerede Haberi

yenitepe izmir projesi nerede

Nuhoğlu İnşaat imzasını taşıyan Yenitepe Kadıköy projesi 20 blok olarak yükseliyor. 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.


Yenitepe İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 63 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor. 


Alsancak'ta hayata geçirien Yenitepe İzmir'de farklı ölçülerde havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve SPA merkezi gibi alanlar bulunuyor. 


Yenitepe İzmir nerede?

Yenitepe İzmir projesi İzmir'in Uzundere mevkiinde hayata geçiriliyor. Proje havaalanına 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı'na 3 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 

Yenitepe İzmir kroki

Yenitepe İzmir adres: Talatpaşa Bulvarı , Kültür Mahallesi 4/4 A Alsancak /İZMİR

Tel: 0232 404 81 81