25 / 04 / 2024

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Türk imzasıyla kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Haşlar tarafından kuruldu.

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Topcu, Serhan Yılmaz ve Mahmut Gündeş ortaklığında kuruldu.

Sonat Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonat Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yazar tarafından kuruldu.

Berken Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berken Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nezir Yıldırım tarafından kuruldu.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ozan Kaymak tarafından kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yıldırımvuran tarafından kuruldu.

Tulipa Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulipa Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Akdağ tarafından kuruldu.

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede



Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Türk imzasıyla kuruldu. 


Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...