27 / 04 / 2024

yerli sanayi akkuyu nükleer santral

yerli sanayi akkuyu nükleer santral

Mersin'de yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde yaklaşık 6-7 milyar dolarlık mal ve hizmet alımı yapılacak...

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Yerli otomobilimiz Togg’un satış fiyatı ve model ismi belli oldu

Ülkemizin 60 yıllık hayali olan yerli otomobilimiz Togg nihayet üretim bandından iniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un hafta içerisinde satışa sunulacağını söyledi.

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Yerli otomobil TOGG’da flaş gelime! TOGG ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı

Milyonlarca kişinin merak ile satışa sunulmasını beklediği yerli otomobil markasının fiyatı ile ilgili son açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi. İşte detaylar…

Heyecanı tavan yaptıran açıklama! Yerli arabanın yollarda cirit atacağı tarih çok yakın

Türkiye'nin otomobiliyle ilgili heyecan veren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, yerli aracın yıl sonundan önce piyasada olacağını söyledi. Bu tarih kulislerde aralık olarak dillendiriyor.

Yerli Toptan Perakende Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Toptan Perakende Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Fırat Yeşil, İbrahim Yerli ve Muhammet Ferit Yerli ortaklığında kuruldu.

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Yrl Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrl Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yerli ve Vural Yerli tarafından kuruldu.

Yeral İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeral İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Albayrak ve Muhyettin Yerli ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Modern Sanayi Merkezi yerli ve yabancı yatırımcıları hedefliyor!

Alzamil-Etiman-Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliğiyle Esenyurt'ta gerçekleştirilen Modern Sanayi Merkezi, yerli ve yabancı yatırımcıları hedefliyor...

Mustafa Varank'tan inşaat firmalarına yerli malı kullanın çağrısı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat firmaları, kamu idareleri ve yerel yönetimlere yerli malı kullanmaları çağrısı yaptı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

İnşaat sektöründe yerli ürün fırsatçılığı!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 40 No’lu Genel İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nurettin Akbay, sektör temsilcilerinin yerli ürünlerdeki fiyat artışını düşürmediğini, durumu fırsata çevirdiklerini anlattı.

yerli sanayi akkuyu nükleer santral Haberi

yerli sanayi akkuyu nükleer santral
Kayseri Valisi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Düzgün, Mersin'de yapılacak Akkuyu Nükleer Santrali için 6-7 milyar dolarlık mal ve hizmet alımı yapılacağını söyledi. Mal ve hizmet alımlarının yerli sanayiden karşılanması...