28 / 03 / 2024

yeşil binalar zirvesi katılımcıları

yeşil binalar zirvesi katılımcıları

ÇEDBİK’in “ Sürdürülebilirlik - Sınırları Aşmak ” temasıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde FORM, gerçekleştirdiği yeşil bina oluşumunu destekleyen uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

AKG Gazbeton, çevreci ürünleri ile Yeşil Binalar Zirvesi'ne katıldı!

Sürdürülebilir üretimi, EPD Belgesi ve yenilenebilir enerjiye sağladığı katkılarla, yeşil projelerin ilk tercihi olan AKG Gazbeton, çevre dostu ürünleriyle, '3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ne sponsor oldu.

Akçansa'nın iki ürünü Çevre Etiketi ile piyasada!

Akçansa, ürünlerin tüm yaşam döngüsündeki çevre performansını gösteren uluslararası bir sembol olan Çevre Etiketi'ni almaya hak kazanarak, sürdürülebilirlik ve çevre politikasının altını bir kez daha çizdi.

AKG Gazbeton Yeşil Binalar Zirvesi'ndeydi!

Çevreci projelere değer katan AKG Gazbeton 20 Şubat - 21 Şubat 2014 tarihlerinde ÇEDBİK tarafından düzenlenen ‘ 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ ne sponsor oldu.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

ÇEDBİK Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs Cuma günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Yeşil binalar için düğmeye basıldı!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe girdi. Peki nedir bu Yeşil Sertifika Yönetmeliği ve nasıl alınır?

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı'nda kentlerin geleceği konuşuldu!

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı “Future & Cities - Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği” temasıyla gerçekleştirildi.

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı yarın kapılarını açıyor!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Şehircilik Günü olarak kutlanacak olan 8 Kasım 2017 tarihinde 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı yarın kapılarını açıyor.

yeşil binalar zirvesi katılımcıları Haberi

yeşil binalar zirvesi katılımcıları

20-21 Şubat 2014'de Swissotel'de gerçekleşen " 3.Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi "nde platin sponsor olarak standı ile yer alan FORM,  TerraCity AVM, Meydan M1 AVM, Titanic Deluxe Otel, Akbatı AVM gibi alanında en büyük ve özel toprak ve su kaynaklı ısı pompası uygulamaları ve Antalya-Dalaman Havalimanları, Teknopark, Eyüp Belediyesi Hizmet Binası, Migros Alaçatı Mağazası fotovoltaik uygulamalarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.  


Zirvenin ikinci günü olan 21 Şubat Salı günü " Yapıda Yenilenebilir Enerji Kullanımı" konulu oturuma konuşmacı olarak katılan Form Şirketler Grubu Başkanı Tunç Korun, “ 20 bin m² üstünde olan tüm binaların ısıtma-soğutma sistemleri için enerji verimliliği yüksek olan ısı pompası uygulamalarının iyi bir seçenek olarak değerlendirilebileceğini ve özellikle son 10 yılda yeni yapılan AVM'lerin %70'e yakınının sistem olarak ısı...