18 / 04 / 2024

yeşil mimari trendi 2020

yeşil mimari trendi 2020

Teknoloji ve internet güzellik algımızı değiştirdi. Artık güzel olmayan bir yerde çalışmak hatta bir kahve bile içmek istemiyoruz. Mimarlar değişen güzellik algısını, yeşil mimari trendini ve güncellenen çalışma ortamlarını değerlendirdi.

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Mimarlar yeşil mimari trendini masaya yatırdı!

Teknoloji ve internet güzellik algımızı değiştirdi. Artık güzel olmayan bir yerde çalışmak hatta bir kahve bile içmek istemiyoruz. Mimarlar değişen güzellik algısını, yeşil mimari trendini ve güncellenen çalışma ortamlarını değerlendirdi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman?

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Ekoyapı Dergisi'nin ev sahipliğinde ve VitrAana sponsorluğunda gerçekleşecek olan, "Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansında sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımın dünyaca ünlü yıldızları ağırlanacak.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere "Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı"nda bir araya geliyor.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da gerçekleşecek!

Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda bir araya gelecek.

Dünya Çevre Günü'nde 'Yeşil Binalar' konuşulacak!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda bir araya gelecek.

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendleri arasında!

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendi oldu. Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, Yeşil çatılara duyulan ilginin her geçen yıl arttığını dile getirdi..

İnşaat sektörünün yeni trendi yeşil çatılar!

Beton yapıların içinde sıkışıp kalan şehir insanının havası yeşil çatılarla değişiyor… Sanayileşme ve kentleşme sonucunda doğa hızla tahrip olurken tüm dünyada yeşile olan ihtiyaç da artıyor.

İsveçli mimarlar Küçükçekmece Belediyesi'nin yeşil binasını gezdi!

Küçükçekmece Belediyesi'nin Halkalı'da bulunan ve Türkiye'nin ilk yeşil kamu binasına gelen 29 kişilik mimari ekip, pek çok açıdan örnek teşkil eden yeşil binayı gezip fotoğraflayarak, incelemelerde bulundu.

Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor!

Sürdürülebilir mimarlığın bir parçası olan dikey bahçeler, kentleşmenin giderek artış gösterdiği günümüzde oldukça fazla ilgi görüyor. Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor.

Çanakkale Belediyesi'nden yeşil belediye binası yarışması!

Çanakkale Belediyesi, "Yeşil" Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması açtı

yeşil mimari trendi 2020 Haberi

yeşil mimari trendi 2020

Bir kahve içip kalkacağımız mekanın bile iç dizaynı hoşumuza gitmiyorsa, Instagram hesabımızda paylaşmak isteyeceğimiz türden bir yer değilse otomatik olarak eliyoruz artık. Para'dan Ürün Dirier'in haberine göre, oturacağımız ve çalışacağımız yerlerin de göze hitap etmesi önceliğimiz. Maddi imkanlar el veriyorsa başımızı sokacak dört duvardan daha fazlasını istiyoruz. İş seçme şansına sahipsek, ofisin yaşam alanları ve tasarımı orada çalışma isteğimizde önemli bir rol oynayabiliyor. Mekanların dekorasyonu, tasarımı, mimarisi, kullanılan malzemeler, hatta nesnelerin renk uyumu ne kadar kusursuzsa kendimizi de o kadar iyi hissediyoruz. İnternet sayesinde her şeyin en güzelini gören genç kuşak, hayatında da aynı güzelliklerin olmasını istiyor. Ofis çalışanları için ofisin nasıl göründüğü, fonksiyonelliği ve içinde eğlenceli vakit geçirmeye uygun alanlar olup olmadığı her geçen gün daha da önemli...