29 / 03 / 2024

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kuerban Abudureyımu, Mutalıpu Abuduhelili tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

CHP’li belediyede yeşil alan vurgunu!

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İmar Komisyonu Başkanı ile Meclis Üyesi’nin, imar planında ‘yeşil alan’ olarak görünen kendilerine ait arsaları usulsüz olarak turizm ve ticaret alanına çevirerek milyonluk rant elde ettiği ortaya çıktı.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Saad Bashkel ve Anas Aldroobı ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Yeşil Global İnşaat Elexia Topkapı projesinden 75 bağımsız birim satın aldı!

Dega Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'nin Elexia Topkapı projesinden 75 adet bağımsız bölüm alımı bildirisi yayınlandı.

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yeşil GYO üst limitiyle ilgili yönetim kurulu kararınını açıkladı!

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş.'nin sermayesinden 39.265.790 adet payın Yeşil İnşaat'tan 282.314.005 TL bedel ile satın alınmasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kuerban Abudureyımu, Mutalıpu Abuduhelili tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Yeşil Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.  Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya...