16 / 04 / 2024

yeşil projesi bölge turizmini artıracak

yeşil projesi bölge turizmini artıracak

Yeşil Yol projesi için Ayder Yaylası'ndaki otelde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, projenin bölge turizmini olumlu etkileyeceğini söyledi.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Yeşil GYO projelerinden ev alanlar dikkat!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Yeşil Holding'e bağlı Yeşil GYO büyük bir anlaşmaya imza attı. 

Yeşil GYO Büyükçekmece hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1434 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Innovia 4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia Projesi 4.Etap bünyesinde yer alan 6.653 adet konut ve 175 adet işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Yeşil Mavi Evleri Başıbüyük liste fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde hayata geçirilen Yeşil Mavi projesi 19 katlı dört blok olarak yükseliyor. Proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Yeşil Yaka güncel fiyat listesi 2017!

Söğüt, Sedir , Ardıç ve tek katlı villa tiplerinden meydana gelen Yeşil Yaka Büyükçekmece projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 iskonto uygulanıyor...

yeşil projesi bölge turizmini artıracak Haberi

yeşil projesi bölge turizmini artıracak

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, "Yeşil Yol Projesi"ne yönelik tepkilere ilişkin, "Doğu Karadeniz'in hem ülkemizde hem de dünyada bir numara bölge olarak gündeme gelmesi için gayret gösteriyoruz. Asla burada farklı bir algı söz konusu değildir" dedi.


Ayder Yaylası'ndaki otelde Yüce başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Samsun, Ordu ve Trabzon'un büyükşehir belediyesi sekreterleri ile Giresun, Bayburt, Gümüşhane, Rize ve Artvin'in il özel idare genel sekreterleri, yol ve ulaşım şube müdürleri katıldı.


Toplantı öncesinde otelin önünde toplanan Fırtına İnisiyatifi üyeleri, DOKAP Başkanı Yüce ile bir süre görüşerek, Yeşil Yol Projesi'ne karşı endişelerini dile getirdi. 


Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rize Turizm Master Planı çerçevesindeki Yeşil Yol'un Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon olmak...