18 / 04 / 2024

Yeşil Yaka Su projesi

Yeşil Yaka Su projesi

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışa çıktı!

Mesa Mesken tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek.

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışta!

Mesa Mesken tarafından  Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Ekim 2022'de teslim edilecek.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

Yeşilyaka Su villa fiyatları 2,5 milyon TL'den başlıyor! Yeni Proje!

YeşilYaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.  Toplam 472 adet villadan meydana gelen Yeşil Yaka Su projesinde ilk olarak 203 adet villa ön satışa çıktı.

Yeşil Yaka Mesa Nurol tam fiyat listesi!

Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeşil Yaka projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Yeşil Yaka Mesa Nurol tam fiyat listesi...

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi!

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi 2 milyon 635 bin TL'den başlıyor. Yeşil Yaka Evleri'nde ilk etap bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

Yeşil Yaka güncel fiyat listesi 2017!

Söğüt, Sedir , Ardıç ve tek katlı villa tiplerinden meydana gelen Yeşil Yaka Büyükçekmece projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 iskonto uygulanıyor...

Kanal Tokat projesi Yeşilırmak Havzası'na prestij katacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantıda Kanal Tokat projesi de konuşuldu...

Avcılar'da yeşil alana oto yıkama ve otopark!

Başkan Mustafa Değirmenci döneminde yeşil alan ve ilkokul alanı olarak belediye lehine terk edilen 2 parsel ticarethaneye dönüştürüldü. Yeşil alan olarak belirlenen 5078 parsel üzerinde oto yıkama ve otopark açılırken su çıkarmak için 250 metre de sondaj vuruldu.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

Yeşil Yaka Su projesi Haberi

Yeşil Yaka Su projesi


Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

Yeşil Yaka Su projesi 152 milyon 795 bin 449 TL'ye mal olacak. Proje Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi 155 Ada, 6 Parsel'de inşa edilecek.

472 adet villanın yer alacağı Yeşil Yaka Su projesinde 1 adet sosyal tesisise de yer verilecek. Projenin inşaat alanı 150 bin 682 metrekare olarak belirlendi.

Proje alanı, 2018 yılı verilerine göre toplam 247 bin 736 nüfuslu Büyükçekmece İlçesinde yer almakta olup, doğusunda Beylikdüzü ve Esenyurt, batısında Silivri, kuzeyinde Çatalca ve Arnavutköy İlçeleriyle güneyde Marmara Denizi yer alıyor. Proje tamamlandığında 1.888 kişinin ikamet edeceği tahmin ediliyor.

Büyükçekmece Yeşil Yaka Su projesinde; 1 adet yetişkin yüzme havuzu,1 adet çocuk...