23 / 04 / 2024

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.




Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

Yeşil Yaka Su projesi 152 milyon 795 bin 449 TL'ye mal olacak. Proje Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi 155 Ada, 6 Parsel'de inşa edilecek.

472 adet villanın yer alacağı Yeşil Yaka Su projesinde 1 adet sosyal tesisise de yer verilecek. Projenin inşaat alanı 150 bin 682 metrekare olarak belirlendi.

Proje alanı, 2018 yılı verilerine göre toplam 247 bin 736 nüfuslu Büyükçekmece İlçesinde yer almakta olup, doğusunda Beylikdüzü ve Esenyurt, batısında Silivri, kuzeyinde Çatalca ve Arnavutköy İlçeleriyle güneyde Marmara Denizi yer alıyor. Proje tamamlandığında 1.888 kişinin ikamet edeceği tahmin ediliyor.

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Büyükçekmece Yeşil Yaka Su projesinde; 1 adet yetişkin yüzme havuzu,1 adet çocuk havuzu, 1 adet kapalı yetişkin yüzme havuzu,1 adet kapalı çocuk havuzu, 1 adet açık yetişkin yüzme havuzu, 1 adet açık yetişkin yüzme havuzu bulunuyor.

İnşa edilecek villalar; zemin kat ve bodrum+zemin kat=2 kat olmak üzere 1 ve 2 katlı olarak planlandı. Projede yer alan ticari üniteler ise en çok 2 katlı olarak tasarlandı.

 

Web: https://www.mesa.com.tr/
 


Geri Dön