19 / 04 / 2024

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi, Halit Akalp Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Haluk Kulaksızoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Yeşilçam'ın ünlü yalısının satışından vazgeçildi!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapan ve Kumburgaz'da bulunan ünlü yalının satışından vazgeçildi.

Yeşilçam’ın ünlü yalısı 19.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

“Şark Bülbülü”, “Aile Şerefi” gibi Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Kumburgaz’daki denize sıfır 6 bin 265 metrekare büyüklüğünde arsa içindeki yalı 19 milyon TL'ye satılıyor...

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

Yeşilçam filmleri hangi evlerde çekildi?

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

DAIKIN’in çevre dostu ürünleriyle yeşil bina sayısı artıyor!

Yükselen yaşam kalitesi, çevreci ürünler ve sürdürülebilir bir gelecek için inşaat sektörünün de yeşil binalara yönelmesini sağladı.

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi Haberi

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi
Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi, Halit Akalp Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Haluk Kulaksızoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, bu gibi tesis ve kuruluşları başkalarına işlettirmek, kiraya vermek, kiralamak, satın almak. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 3. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir. a. İlgili mercilerden gerekli yasal izinlerin alınması ile restoranlar, kafeler, eğlence ve spor tesisleri de dahil olmak...