26 / 04 / 2024

yeşildağ inşaat projeleri

yeşildağ inşaat projeleri

Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor.. Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Kağıthane Bölgesi'nin en önemli projelerinden olan Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Yeşildağ İnşaat, Kağıthane'de 5 yılda toplam 3 bin konut yapmayı planlıyor!

Yeşildağ İnşaat, İstanbul'da Darülaceze'nin karşısında Mari Rezidans adıyla yaptığı projesi ile bölgede dönüşümü başlattı. Şirket, Kağıthane Talatpaşa Mahallesinde önümüzdeki 5 yılda toplam 3 bin konut yapmayı planlıyor...

Erol Altan: Yeni yasa tasarısı Türkiye'de yabancı yatırımı artıracak!

Yabancı yatırımcıyı çekmek adına sektör için büyük bir adım atıldığını dile getiren Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, yaşanan sürecin Türk ekonomisi ve inşaat piyasasını canlandıracağını vurguluyor...

Mari Rezidans'ta yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde ödeniyor!

YEŞİLDAĞ İnşaat Kağıthane'de hayata geçirilen Mari Rezidans'ta yüzde 30 peşin ödeme, geri kalanı anahtar teslimde ödeme imkânı sunuluyor. Projede fiyatlar 390 bin ile 741 bin lira arasında değişiyor...

Mari Rezidans, Darülacezenin karşısında 105 milyon TL'lik dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor!

Kağıthane'de 1000'den fazla konutun yapımını gerçekleştiren Yeşildağ İnşaat, bölgenin özel sektör tarafından yapılan ilk kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi. Mari Rezidans'da projesinde 140 daire yer alıyor...

Mari Rezidans projesinde yüzde 30 peşin kalanı teslimde öde!

Mari Rezidans projesinde konut sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında, geçici bir süreliğine yüzde 30 peşin ödeme yapıldığı takdirde, yüzde 70'lik kısım teslime erteleniyor...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

yeşildağ inşaat projeleri Haberi

yeşildağ inşaat projeleri

Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor. İnşaat firmalarının yaptığı çevreci projeler firmalara gerek işletme maliyeti gerekse enerji maliyeti açısından tasarruf sağlıyor. Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Kağıthane Bölgesi'nin en önemli projelerinden olan Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor. 


İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik adına konutlarda aydınlatmalardan çevreye, insan sağlığına dost malzeme kullanımına ve yeşil alanların sulanmasından, kullanılan yapı malzemelerinin tasarruf sağlayabilmesine kadar birçok alanda yeşil projeler ön plana çıktı. 


Ticaret Gazetesi...