25 / 04 / 2024

Yeşildağ İnşaat

Yeşildağ İnşaat

Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor.. Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Kağıthane Bölgesi'nin en önemli projelerinden olan Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Yeşildağ İnşaat’tan kurumsal kentsel dönüşüm birimi!

Yeşildağ İnşaat, İstanbul Kağıthane bölgesinde 2011 yılından bu yana sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında süreci hızlandırmak adına yeni bir adım attı. Yeşildağ İnşaat kurumsal kentsel dönüşüm birimi kurdu.

Yeşildağ İnşaat, Kağıthane'de 5 yılda toplam 3 bin konut yapmayı planlıyor!

Yeşildağ İnşaat, İstanbul'da Darülaceze'nin karşısında Mari Rezidans adıyla yaptığı projesi ile bölgede dönüşümü başlattı. Şirket, Kağıthane Talatpaşa Mahallesinde önümüzdeki 5 yılda toplam 3 bin konut yapmayı planlıyor...

Erol Altan: Mari Rezidans Kağıthane'ye artı değer katacak!

Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli...

Mari Rezidans projesi 2014 sonunda teslim edilecek!

İstanbul Kağıthane bölgesinde konumlanan Mari Rezidans projesi, Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2014 sonunda teslim edilecek olan proje, merkezi lokasyonu, çevreci konut anlayışı, birinci sınıf teknik malzemeleri ile dikkat çekiyor

Mari Residence 2+1 daireler 417 bin TL! Güncel fiyatlar!

Toplam 137 daireden oluşan Mari Residence projesi Yeşildağ İnşaat ve Göncü İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 2+1 daireler 417 bin liradan satışa sunuluyor...

Mari Residence'ta 1+1'ler 290 bin TL!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen Mari Residence'ta 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Mari Residence Kağıthane'de 1 oda 1 salon daireler 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Mari Rezidans projesinin temeli atıldı!

kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yeşildağ İnşaat Kağıthane Belediyesiyle Mari Rezidans projesinin temelini attı...

Mari Residence'ta 2+1 daireler 400 bin TL!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Mari Rezidans projesinde banka kredisi kullanmak mümkün...

Mari Rezidans İstanbul Kağıthane'de yükseliyor! 400 bin TL!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Mari Rezidans, İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projenin temeli önümüzdeki ay atılacak...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Yeşildağ İnşaat Haberi

Yeşildağ İnşaat

Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor. İnşaat firmalarının yaptığı çevreci projeler firmalara gerek işletme maliyeti gerekse enerji maliyeti açısından tasarruf sağlıyor. Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Kağıthane Bölgesi'nin en önemli projelerinden olan Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekiyor. 


İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik adına konutlarda aydınlatmalardan çevreye, insan sağlığına dost malzeme kullanımına ve yeşil alanların sulanmasından, kullanılan yapı malzemelerinin tasarruf sağlayabilmesine kadar birçok alanda yeşil projeler ön plana çıktı. 


Ticaret Gazetesi...