29 / 03 / 2024

yeşildağ Mihenk Rezidans

yeşildağ Mihenk Rezidans

Yeşildağ İnşaat imzası ile yükselen Mihenk Rezidans projesi 7 bin 569 metrekare alan üzerine yayılıyor. Satış süreci devam eden Mihenk Rezidans fiyat listesini haberimizde bulabilirsiniz.

Arazisinden geçen yolu duvar örerek kapattı!   

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde, oturduğu caddede ki yolun bir kısmının kendi arazisinden geçtiğinini söyleyen Mehmet Yeşildağ, yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyerek briket duvar ördü. Birçok vatandaş mağdur oldu.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temelini attı.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Kerimcan Durmaz Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans aldı!

Paylaştığı videolarla fenomen olarak şöhreti yakalayan ve arından DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz, Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans satın aldı.

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

4401 Rezidans Kağıthane fiyat bilgisi!

4401 Residence projesi Yeşildağ İnşaat tarafından Kağıthane'de hayata geçirildi. İki blok olartak planlanan 4401 Residence projesinde fiyatlar 338 bin TL'den başlıyor...

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

yeşildağ Mihenk Rezidans Haberi

yeşildağ Mihenk Rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Mihenk Residence toplamda 70 adet daireden meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Kağıthane Mihenk Rezidans sosyal alanları içerisinde fitness salonu, 4 katlı otopark, hobi odaları ve çocuk oyun alanları mevcut. Projede 1 oda 1 salon dairelerin alanları 70 metrekare, 2 oda 1 salon dairelerin ise 90 ve 100 metrekareden oluşuyor.


Mihenk Rezidans Kağıthane projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde taksit imkanları sağlanıyor. Projede yüzde 50 peşin ödemelerde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Mihenk Rezidans fiyat!

1 oda 1 salon daireler 271 bin TL,

2 oda 1 salon daireler 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mihenk Rezidans nerede?

Adres: Gürsel Mahallesi, Çevrem Sokak, No:2 Kağıthane / İstanbul


Mihenk Rezidans iletişim

Telefon: 444 9 344

Web...