28 / 03 / 2024

Yeşildere yıkım

Yeşildere yıkım

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere’de Bakanlar Kurulu Kararı ile “Afete Maruz Bölge” ilan edilen 2 hektar üzerinde yer alan 153 yapının 151'inin tahliyesini ve yıkımını gerçekleştirdi.

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

iPhone 12 mini'ye büyük indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

iPhone almak isteyen kişilere Turkcell Pasaj'dan müjdeli haber geldi! Turkcell Pasaj, iPhone 12 mini'ye büyük bir indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da iPhone 12 mini fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Kartal'da riskli binaların yıkımı tamamlandı!

Kartal'da geçtiğimiz haftalarda çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan binaların yıkım işlemleri tamamlandı...

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

Kartal'daki Uzunlar Apartmanı'nın yıkımı tamamlandı!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu bölgede tespit edilen riskli Uzunlar Apartmanı'nın yıkımı tamamlandı.

Kartal'daki riskli binaların yıkımı sürüyor!

İstanbul Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın yanında bulunan 10 katlı binanın yıkımı sürüyor. Yıkım işlemlerin bugün tamamlanması bekleniyor.

Kartal'da riskli binaların yıkımı sürüyor!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğindeki 10 katlı binanın yıkımına devam edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çöken bina çevresindeki 10 apartmanın analiz edildiğini ve 8'inin yıkımına karar verildiğini açıklamıştı.

Yeşildere yıkım Haberi

Yeşildere yıkım


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere heyelan bölgesinde bugüne kadar 151 binayı yıkarak bölgeyi temizledi. Kalan son 2 binanın da yıkılmasının ardından alan yeşillendirilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere’de Bakanlar Kurulu Kararı ile “Afete Maruz Bölge” ilan edilen 2 hektar üzerinde yer alan 153 yapının 151'inin tahliyesini ve yıkımını gerçekleştirdi. Kadifekale- Konak kentsel yenileme projesinin devamı olan 2 hektarlık alanda kalan son 2 binanın da yıkılmasının ardından bölgenin yeşillendirilmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Yeşildere heyelan bölgesindeki vatandaşları, Noter huzurunda çekilen kurayla Uzundere’deki yeni konutlarına kavuşturdu. Uzundere’deki C-6 Blok’ta yer alan 56 daire için 49 vatandaş kuraya katıldı. 12 vatandaş ise kendi seçtikleri farklı daireler için ayrı sözleşme yapmayı tercih etti.


Kale ve Gürçeşme


1978 yılındaki Bakanlar Kurulu kararıyla “Afete Maruz Bölge” ilan edilen Kadifekale’deki 42...