29 / 03 / 2024

yeşilkent mahallesi imar planları

yeşilkent mahallesi imar planları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte İnnovia 4 projesindeki son durum...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar Yeşilkent'te 2 okul inşaatı tamamlandı!

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

Avcılar 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıda!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Yeşilkent Mahallesi 1 Pafta, 63 Parsel ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Antalya Yeşildere'nin imar sorunu çözüldü!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi imar planı askıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar Mahallesi, 200 ada, 1, 2, 3, 4 parseller ile tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz imar planı askıya çıktı...

yeşilkent mahallesi imar planları Haberi

yeşilkent mahallesi imar planları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşüm konusunda yeni adımlar atıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölge halkının en büyük sorunu olan imar konusunda, bölgede katılımcılık esası göz önünde bulundurularak, mahalle sakinlerinin bölge hakkında görüşlerini iletebileceği Yeşilkent İmar Planı İletişim Ofisi uygulaması da hayata geçirildi. Kıvırcık Ali Parkı’nın içinde yer alan iletişim ofisi; bölge halkının da yararlanabileceği çocuk oyun alanı ve yeşil alana da sahip.

“40 YILLIK SORUNU ÇÖZÜYORUZ”

İletişim Ofisi’nin açılış töreninde önemli açıklamalar yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, çok özel bir ana tanıklık ettiklerini dil egetirerek, Avcılar’da göreve geldikleri iki yılda büyük işler başardıklarını söyledi. İBB ve İBB Meclisi'nin desteğiyle iki önemli planı geçirdiklerini dile getiren Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’nin, içlerinde her daim burukluk yarattığını söyledi.

Turan Hançerli,...